Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:54, 26 mar 2013

Do góry
Słonecznych i zdrowych Świąt życzę
Kolorowe rabaty 13:53, 26 mar 2013

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Udanego świętowania! Twoje życzenia dotarły i za nie serdeczne podziękowanie!
Alleluja! I po jajeczku!

Jakie Haniu kolorowe
Dziękuję
Powtórzę się,ale tego należy się trzymać Alleluja i do przodu
Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy. 13:53, 26 mar 2013

Do góry
Zuzia, to przede wszystkim życzenia wszystkiego najlepszego, dla wiosennej dziewczyny
hibiskus sliczny i do tego za 3 zł, masz rękę
a krasnoludki postarały się i to jak, dom pięknie udekorowany
Kolorowe rabaty 13:51, 26 mar 2013

Do góry
Udanego świętowania! Twoje życzenia dotarły i za nie serdeczne podziękowanie!
Alleluja! I po jajeczku!
Kolorowe rabaty 13:46, 26 mar 2013

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Martuś dzięki za piękny bukiecik i życzenia. Też życzę miłego tygodnia i smacznych wypieków.

Mazurka tylko Zbyszku upiekę może coś jeszcze wymyślę ,ale inne ciasta skosztuję w gościach
Dzięki za życzenia i śliczne kwiaty
Połowa działki - czyli mam powoli dość 13:44, 26 mar 2013

Do góry
Chłopakom, to frajda takie wbijanie gwoździ. Ja w ogrodzie też mam taki ,,podręczny warsztat'' .I pozwalam łazić po drabinie, i zjeżdżać po sznurku na dół.
Jakbyś kupiła 3 m tuję, to może M by miał co przeciwko, ale jest mała, to nie wie jaka duża urośnie.
Pozdrawiam. Nie rozwalcie tylko domku w czasie śmigowania, dyngowania!
Moje zmagania ogrodowe 13:43, 26 mar 2013

Do góry
Witam!
Aniu, dziękuję w imieniu Kini za jajeczko, zamierzam na BN robić takie bombki, teraz na jajka zabrakło mi czasu, ale niesamowicie mi się podobają
Gosiu, u mnie już dziś nawet +5, wiec jest nadzieją na ten przyszły tydzień
Małgosiu, u mnie to chyba nawet nie kwestia cierpliwości, tylko rodzaj wyciszenia po pracy w szkole i chaosie w domu
Bożenko, to była akurat zwykła włóczka do kupienia w każdej pasmanterii, dużo lepsze są nici do robienia na szydełku, bo są same w sobie bardziej sztywne, ale jeśli nie jest to jakaś cienka moherowa nitka to włóczki mogą być (nie próbowałam co prawda z moherowymi nićmi, ale chyba by się nie nadawały).
Danusiu, mogę podesłać śnieg jak chcesz
Irenko, w czwartek na pewno odżyję, bo już mam wolne, ale i dziś w końcu zaczyna się u mnie robić ładnie, ale na mycie okien i tak nie mam sił

Zakupy, tym razem przez all

nie lubię niebieskiego, ale tu zaakceptowałam, wszystko lepsze od wszechobecnej bieli

kliwia zawsze kwitła mi koło BN, przez ten śnieg i jej się pomyliło

Pozdrawiam
Mazury i mój kawałek ziemi 13:42, 26 mar 2013

Do góry
O to się narobiło z Twoimi Ewa zakupami, ale wszystko wraca do normy Dlaczego od razu płaciłaś przelew ? Takie zasady ?
Ja płacę tylko przy odbiorze, nie wiem czy dobrze czy nie, ale inaczej boję się
A po Twoich doświadczeniach, tymbardziej jestem pewna, że nadal tak robić będę.

Krzaki są ok

Tu odpoczywam 13:32, 26 mar 2013

Do góry
Gosia, Iwonko, Julitko, Agnieszko, Danusiu, Kasiu, Ewa, Irenko - wiecie jak się cieszę Waszą wizytą

Wesołych Świąt

Ogród u stóp klasztoru 13:29, 26 mar 2013

Do góry
alinak napisał(a)

a ta miała być unique ale już wiem że nie jest - jest najbardziej dziadowska - rozłazi się na boki i mocno pokładają się pędy .

Alina, no więc moja też Unique i to samo - w zeszłym roku to się dziwiłam i dziwiłam. To jest chyba właśnie unique. Bo niemożliwe, żebyśmy miały pomylone. Jej brakuje wigoru do podniesienia się. A tak chciałaby. Strasznie cherlawy okaz z mojej unique.
Puste pole z wysepką kwiatową 13:25, 26 mar 2013

Do góry
Zdrowia życzę! Bo chyba coś z nim nie tak? Nie ma Ciebie na forum! Chyba Ciebie nie zasypało?
Buziaczki!

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 13:21, 26 mar 2013

Do góry
Wpadłam Haniu złożyć Ci życzenia wszystkiego dobrego zdróweczka i radości ,lecę dalej Pa Kochanie
Kubusiowo 13:19, 26 mar 2013

Do góry
No i w końcu mogę pokazać prezent od Danusi! Zdjęcia nie oddają uroku...

Kubusiowo 13:18, 26 mar 2013

Do góry
To jest chyba słoneczniczek ale pewności nie mam (nasiona zbierane w zeszłym roku na ogródkach ROD)

Po lewej po wschodach, po prawej po pikowaniu

A tu rudbekia (mam nadzieje, że żółta nasiona też zbierane na RODzie )

Kubusiowo 13:14, 26 mar 2013

Do góry
To wschodząca werbena patagońska (na werbenie Liliput aparat mi się zwiesił ) i ostróżki kolejne

A tu porównanie: po lewej nasiona kupione w sklepie, po prawej moje, zbierane z zeszłym roku (to jeżówki, po lewej miks, po prawej Magnus)

Zielony chaos u Dawida 13:14, 26 mar 2013

Do góry
Aleś nazbierał tych nasion wiosna będzie piękna Witaj .Lecę złożyć zyczenia już Swiąteczne wszystkiego dobrego zdrowia rasości i wiosny Ci życzę
Kubusiowo 13:11, 26 mar 2013

Do góry

Karolino witaj w Kubusiowie Zapraszam jak najczęściej i mam nadzieje, że w Kubusiowie w końcu zacznie coś dziać

ANulka ...no bo ile można?????

Nieszka w zasadzie nie mam już miejsca. Niewiele wysiałam, została jeszcze cała skrzyneczka do wysiewu.... a miejsca ni w ząb. Jak byliśmy u Tracza to sie zastanawiałam jak zwinąć taki wielki produkcyjny stół

A to moje wysiewy... oczywiście ich niewielka cześć na razie. Będę siac więcej ale pogoda musi się ustabilizować

Wysiałam w końcu pomidory i udało mi się kupić etykietki do roślin

Borówcowy raj 13:07, 26 mar 2013

Do góry
Witaj Borbetko z tą doniczką to pomaluj farbą jaką chcesz a po wyschnięciu przetrzyj ot tak byle jak papierem ściernym i powinno być dobrze.Spróbój na dnie zobaczysz jak będzie wyglądać .Pamiętaj farba musi dobrze wyschnąc bo będzie się mazać i będzie żle .Pozdrawiam i życzę wesołych Swiąt i ciepełka Rodzinnego i wiosnnego
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies