Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

Klamber 05:20, 24 mar 2013

Moniko, lubisz zielony kolor? Nie wiedziałem myślałem że biały jest Twoim ulubionym
Pokażę Ci jeszcze zielonego, żebyś sobie utrwaliła, wiem że teraz biały modny aja sobie gram w zielone. Pozdrawiam i dzięki za odwiedziny. Zdrowych i radosnych świąt, oczywiście zielonych.
Milka 08:21, 24 mar 2013

Bukszpany obejrzałam, ilośc powalająca ciekawa jestem tych malunków, nowa odsłona
Maria667 13:28, 24 mar 2013

Moniczko!
Też założyłam obwódkę z bukszpanów, nie aż tak dużą jak Ty, ale troszkę roślinek jest. Wszystkie sadzonki przygotowałam sama jesienią. Na wiosnę posadziłam (2 lata temu). Teraz są już na tyle duże, że będę je wreszcie przycinać. Trochę długo czekam na efekt. Sadzoneczki były bardzo małe. Jak śnieg stopnieje to biorę się za nie ostro.
Pozdrawiam wiosennie
Borbetka 16:00, 24 mar 2013

Robert ... białego mam już trochę dosyć. Za oknem prawie pół roku jest .
Podziękowania za fotkę, pięknie tam, wczoraj pokazywałam Twoje zdjęcia mojemu M. Bardzo mu się podobały i zazdrościł takiej przygody życia.

Irenko, kombinuję jak koń łysy, żeby nie zwariować. Tlenu mi brakuje. Wzięłam się trochę za farby i takie tam grzebanie, ale nie wiem czy to warto pokazywać? Takie talenty tu mamy, że słabiutko u mnie.

Marysiu, ja też postanowiłam w tym roku nie wrzucać bukszpaników do kompostu. Malutkie miałam w zeszłym roku z cięcia i szczerze mówiąc nie chciało mi się bawić w rozmnażanie. Ale w tym roku, co się da, do doniczek powsadzam. Zrobiłam sobie projekciki, a że dzisiaj trochę (tylko trochę) potopniało, to jest nadzieja.
Gabrysia_ 11:40, 25 mar 2013

Witaj Moniko
Dotarłam do ciebie z wątku ,gdzie pytałam o bukszpany.
Widzę na fotkach,że bardzo fajne te sadzonki były w zeszłym roku,ciekawa jestem tych tegorocznych i czekam na fotki.
Bardzo ładny masz ogród,zadbany,podoba mi się
Pozdrawiam
Borbetka 12:12, 25 mar 2013

Pokażę Gabrysiu jak przyjadą. Odwilż ma być, ale to chyba dopiero po Świętach je dostanę. Dziękuję za odwiedziny.
wiunia 15:46, 25 mar 2013

Borbetko, pozdrawiam serdecznie!
Borbetka 06:27, 26 mar 2013

Miło Cię widzieć Wiola! Wszystkiego dobrego na Święta i dużo zdrówka życzę.
zawitka 13:07, 26 mar 2013

Witaj Borbetko z tą doniczką to pomaluj farbą jaką chcesz a po wyschnięciu przetrzyj ot tak byle jak papierem ściernym i powinno być dobrze.Spróbój na dnie zobaczysz jak będzie wyglądać .Pamiętaj farba musi dobrze wyschnąc bo będzie się mazać i będzie żle .Pozdrawiam i życzę wesołych Swiąt i ciepełka Rodzinnego i wiosnnego
Borbetka 15:42, 26 mar 2013

Dziękuję Halinko za radę. Spróbuję jak mi to pójdzie. Nie podoba mi się, jak takie nówki są.