Moje poletko
22:25, 08 lut 2013
Celinko witam wieczorową porą i gratulację z 300 stron.

Magnolio - duuużo zdrówka życze - ja od 3 tyg nie moge wyjśc z zapalenia oskrzeli... tzn. wg p. doktor wyszłam, tylko potem jeszcze się kaszle długo....
Ja dziś byłam tak klapnięta, że rano wstałam, wyprawiłam dzieci do szkoły i poszłam drzemac - o mało nie spóźniłam się do pracy...
Powiększyłam plamy
![]()
czerwony - Beatles
fiolet - żurawki
niebieski - bodziszek
limonkowy lub bordowy - jeżówki plus trawy
limonkowy lub bordowy - może rozchodnik okazały? nie bedzie za niski skoro obok będą jeżówki?
kulki zielone to bukszpany
dalej cos mi tu nie pasuje..... ale jeszcze nie wiem co....
może do tych większych plam dodać gdzieniegdzie mniejsze plamki czegoś jeszcze?
podobaja mi sie kuleczki berberysa Admiration ale nie wiem gdzie go wpasować i czy w ogóle tu pasuje...
Celinko!![]()
![]()
Jakie pięęęęęęękneeeeeeeeeeeeeee !
Dzięki, dzięki a jak je przenieść do ogrodu w realu ?Jej jakież one ładne ! Jak Ty je pielęgnujesz?
Zauroczyłaś mnie nimi - noc w kolorach floksu
Bogusia te złociste są
mały mix
![]()
Emka - bukszpanowe stożki mam, ciekawe jak po zimie, oba miejscami brązowe plamy mają, zobaczymy... a spiralka mi się marzy. Ciachnę, a co, chyba nie zmarnuję? Teoretycznie wiem jak to się robi,a praktycznie... na czymś się trzeba nauczyć![]()
Szpalerową jabłonkę już mam - sama wycięłam, pochwalę się a co![]()
![]()
A to druga, nie szpalerowa, za to ma więcej owoców
![]()
No, na hasło ogrodowisko - rabat, jestem za!!
Marzenko - dziwne z tym ipadem! hmm... ale przynajmniej łatwiej go przekręcić i już po kłopocie
Aniu - no, jeżówki ma drogawo, to prawda. Ale jakie i jaki wybór! Ach ta pogoda u nas... a ja bym chciała już, w doniczki bym sobie posadziła i patrzyła jak rosną... w domuW ubiegłym roku tak pędziłam funkie z kłączy, ładnie urosły
![]()