Tak zakiuy jedne zrobione szmaragdy kupione cisy są do przesadzenia chce dokupić buki graby albo wiązy zobaczę jeszcze i na tę stronę trochę traw i chyba bukszpany mam już je .A tak naprawdę to moja prywatność dano sie skończyła i już mi to nie przeszkadza. Na tarasie mam parawan a jak ktoś przyjedzie czy dzieci na grilla to wiatka jest osłonięta drzewami i jest tam fajnie Pozdrawiam serdecznie
Polubiłam rozwary...tak bardzo,że w ubiegłym roku zdecydowałam się wysiać zebrane nasionka w doniczce.Po pikowaniu wysadziłam do gruntu,na początku rosły słabo,ale pod koniec lata ładnie się zaaklimatyzowały...myślę,że w tym roku pokażą na co je stać...
EMie Anitki koniecznie musisz kupić większy piekarnik, to przecie strata czasu tak czekać na swoją kolejkę do pieca....poza tym takiego Skarbu jak Twoja Żona, to ze świecą szukać, ileż Ona ma cierpliwości do pichcenia, zdolności do ozdabiania swojego otoczenia, a o cierpliwości i zapale do ogrodu nie wspomnę....dlatego większy piekarnik musi być...jestem za - to mówiłam ja Julita- jeszcze nie ogrodnik
Anitko placuszek przepyszny....chciałam poczekać na chlebuś, ale już nie mam gdzie zmieścić, bo siem objadłam...dziękuję
...i już po krótkim wypoczynku.... niestety czas wracać do pracy i obowiązków....tylko kiedy będzie wiosna ?? bo baterie naładowane, chęci są i projekt czeka na realizację....
...kilka fotek z miejsca w którym byliśmy z Żonem...niestety w taką pogodę palce zamarzały podczas robienia zdjęć a i spacery też zresztą mało przyjemne...
na szczęście nie tylko ja obkupuję się w roślinki w Biedrze
z tym hartowaniem, to na razie aura na to nie pozwala! zimnisko takie, że nie ma co wystawiać tych biednych roślinek-szkoda ich!
pozdrawiam
To jest dobry pomysł, tylko myślę, że te koła powinny być większe, bo rabaty robią się nieproporcjonalnie duże. Powiększ troszkę te koła - trzeba będzie trawnika dołożyć.
Ciężko takie wielkie rabaty obsadzić.