Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kasiek 16:33, 31 mar 2013

Danus,na przywolanie wiosny u Ciebie
Gabrysia_ 09:33, 01 kwi 2013

Danusiu...o pogodzie i widoku za oknem nic nie napiszę....!
Miłego dalszego świętowania ci życzę
Gosiniak 11:58, 01 kwi 2013

Danusiu ja również się już o zimie nie wypowiadam, ważne że kwiecień mamy, będzie coraz lepiej.
anna_g 16:33, 01 kwi 2013

Danusiu i jak tam u Ciebie dzisiaj? coś lepiej? Mnie wczoraj też zasypało - i to porządnie - choć może nie aż tak jak ciebie - dzisiaj słoneczko świeci (od jakiegoś czasu) jest w plusie i śnieg topnieje, wody dużo, śniegu ubywa ale powolutku - i to dobrze, bo przy tych ilościach śniegu nagłe topienie się to katastrofa... Niestety nadal zapowiadają opady Ale przecież kiedyś musi się to skonczyc prawda?
Pozdrawiam cieplutko i ciągle świątecznie
danuta_szwajcer 19:03, 01 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Danusiu i jak tam u Ciebie dzisiaj? coś lepiej? Mnie wczoraj też zasypało - i to porządnie - choć może nie aż tak jak ciebie - dzisiaj słoneczko świeci (od jakiegoś czasu) jest w plusie i śnieg topnieje, wody dużo, śniegu ubywa ale powolutku - i to dobrze, bo przy tych ilościach śniegu nagłe topienie się to katastrofa... Niestety nadal zapowiadają opady Ale przecież kiedyś musi się to skonczyc prawda?
Pozdrawiam cieplutko i ciągle świątecznie

Aniu nas totalnie zasypało ani wyjsc ani wyjechac, naszej prywatnej drogi mamy ok.150m i nie da sie tego odsniezyc samemu juz wystarczy, ze pod domem caly czas walczylismy z tym sniegiem echhh a ile mi połamało gałezi ale najbardziej mi szkoda rododenronow, brnęlam po kolana w sniegu i odśnieżałam krzewy ale nie dało sie taka zamiec i nawiewał mi wiatr w dodatku.
Kuklik 21:58, 01 kwi 2013

Zajrzałam z rewizytą i się zachwyciłam, obejrzałam dwie pierwsze dwie strony..masz bajeczny ogród Idę na spacer wśród bajecznych kwiatów
Na przywitanie kwiatki z mojego ogrodu
anna_g 23:14, 01 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

Aniu nas totalnie zasypało ani wyjsc ani wyjechac, naszej prywatnej drogi mamy ok.150m i nie da sie tego odsniezyc samemu juz wystarczy, ze pod domem caly czas walczylismy z tym sniegiem echhh a ile mi połamało gałezi ale najbardziej mi szkoda rododenronow, brnęlam po kolana w sniegu i odśnieżałam krzewy ale nie dało sie taka zamiec i nawiewał mi wiatr w dodatku.

Kurcze Danusiu - faktycznie u Was to już całkiem niewesoło. Zdjęcie obrazuje ilość śniegu b. dobrze, masakra, faktycznie wam "dowaliło". Miejmy nadzieję, że to się już uspokoi i nie stopi za szybko bo wtedy kolejne problemy z nadmiarem wody. Danusiu, trzymam kciuki żebyście przetrwali - no trzeba, ale żeby było jak najlepiej. Kiedyś musi się to skończyć (tak mi się przynajmniej wydaje).
Pozdrawiam. Trzymaj się cieplutko.
EPODLAS 20:19, 02 kwi 2013

Danusiu, u nas też nasypało, ale chyba jednak mniej. Pozdrawiam poświatecznie.
Kasiek 20:22, 02 kwi 2013

anna_g napisał(a)

Kurcze Danusiu - faktycznie u Was to już całkiem niewesoło. Zdjęcie obrazuje ilość śniegu b. dobrze, masakra, faktycznie wam "dowaliło". Miejmy nadzieję, że to się już uspokoi i nie stopi za szybko bo wtedy kolejne problemy z nadmiarem wody. Danusiu, trzymam kciuki żebyście przetrwali - no trzeba, ale żeby było jak najlepiej. Kiedyś musi się to skończyć (tak mi się przynajmniej wydaje).
Pozdrawiam. Trzymaj się cieplutko.

Juz nic nawet nie napisze.. brak slow na to.Wspolczuje
Danus przytulam cieplutko do serduszka....
grazyna 21:23, 02 kwi 2013

Danusiu poświątecznie witam Trzymajmy się jeszcze, wkrótce ma być lepiej