Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:14, 20 sty 2013

Do góry
Aniu ja też szczególnie dlatego, że niedawno wyglądalo to tak

Ania i róże i cała reszta :) 18:11, 20 sty 2013

Do góry
AniaDS napisał(a)

Jeszcze troszkę.. i znów tak będzie
Zapachniało cudnie różami
Mój 4 arowy azyl... 18:09, 20 sty 2013

Do góry
Aniu DS, Bogdziu, Łukaszu, pięknie dziękuję

Ania i róże i cała reszta :) 18:07, 20 sty 2013

Do góry

Jeszcze troszkę.. i znów tak będzie
Roztoczańskie klimaty 18:06, 20 sty 2013

Do góry
Jak tak dalej pójdzie to do wiosny będziesz zaczynać cz. II swojego wątku
Gratulacje
Ania i róże i cała reszta :) 18:04, 20 sty 2013

Do góry
Porządkuję zdjęcia w miarę wolnego czasu, znalazłam właśnie kilka energetycznych ujęć, prawie na ten zimowy czas
Pewnie część z nich już tu wrzucałam, ale nie pamiętam kiedy i które

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:03, 20 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

i 9.2012

jak patrzę na te fotki to uśmiech nie schodzi mi z twarzy wyszło wspaniale i nasadzenia tak radośnie się prezentują śliczne te żurawki
Mój 4 arowy azyl... 18:02, 20 sty 2013

Do góry
Celina napisał(a)

Tak wyglądał mój posłonek

O udało mi się !! Jestem pierwsza!

Basiu jak szkoda ,że nie masz już tej kępy! Jaka fantastyczna ! i kolor jeden z moich ulubionych w ogrodzie.
jak długo trzeba czekać aby dochować się takiego okazu jaki jest na fotce?

Dzisiaj wybieram się na działeczkę. A Twoja daleko od domu?

Celinko, dziękuję, ale gratulować nie ma czego. W żółwim tempie te 400 stronek zapełnione

Nie pamiętam jak długo na taką kepę posłonka trzeba czekać. Zdjęcie z 2001 roku! Wiem, że dość szybko przyrasta. W maju spodziewam się zamówionych sadzonek. Taniutko
Do działki mam 7 km Można powiedzieć, że to niedużo bo inni mają nawet 50!, ale to nie to samo, co ogród przy domu.
Islandia 18:02, 20 sty 2013

Do góry
Największy kanion w Europie ,mąż i moi synowie
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 17:57, 20 sty 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Witaj Dajano, dawno nie gościłam u ciebie i trzeba było to zmienić u nas wszędzie dookoła biel i nawet ptaszki pochowały się gdzieś, a ciebie odwiedził fajny czupurek

Pozdrawiam cieplutko

No Aniu ledwie załapałam że to ty moja ziomka z miejsca urodzenia !!!Ja też nie byłam częstym twym gościem,. wybacz W Toruniu śnieg sypał ,przynajmniej wczoraj wiem bo rozmawiam codziennie z mamą Biadoliła troszkę na pogodę .Widzę ze ty śnieżek to masz gdzieś Siedzisz sobie w knajpce i delektujesz się pewnie kawusią Miło cię zobaczyć A kwiatuszki radosne bo wiosny to zwiastun przecie Zazwyczaj siadam wieczorami do kompa ,czasami tak się zaczytam że niczego nie piszę bo czas biegnie szybko i noc mnie zastaje.Ja tej wiedzy bardzo łaknę bo przecież laikiem jestem w dziedzinie ogrodu więc różnie jest z moją obecnością.Poprzedni tydzień siedziałam w różnych godzinach, urlop miałam to troszkę nadrobiłam Od poniedziałku do pracy niestety więc jedynie wieczory mi pozostały .Wszyscy już tęsknimy za wioną a ja troszkę się jej boję ale czekam oczywiście na ciepełko na moje roślinki i to co będzie się działo. Sprawiłaś mi miłą niespodziankę swoją wizytą W ogóle mam fajny dzień tylu gości i takie fajne kobitki mi się trafiły ha,ha O przepraszam jeszcze pana nie wymieniłam Lecę więc do Borów Tucholskich bo am to pewnie będzie super ogród Do ciebie też zajrzę choćby o północy i ślad zostawię ze na pewno byłam Buzki posyłam serdeczne Aniu
Roztoczańskie klimaty 17:56, 20 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Zeta pędziwiatrze, z jaśminem do Ciebie przychodzę

Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
nooo przeca wiem, dlatego jaśmina przytargałam. O odmiany mnie nie pytaj kupiłam przez przypadek podobny do tego który Danusia przywiozła z Angli...
Działka prawie w Borach Tucholskich 17:55, 20 sty 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Gosia jesteś nienasycona (igiełkowo)

'Oculus-draconis' sosna gęstokwiatowa

dałem się skusić ale odeszła w niebyt razem z dwoma sosnami himalajskim
i już mnie nie skuszą

A co się z nimi działo jeśli wolno spytać? Takie wrażliwe czy co?
Islandia 17:55, 20 sty 2013

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:53, 20 sty 2013

Do góry
i picea omornika

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 17:51, 20 sty 2013

Do góry
no kochane, ja już o tym buku kiedyś myślałam, potem odpuścilam, a teraz znowu mnie naszło )) od 3 dni o tym myślę )) pooglądałam sobie zdjęcia dojrzałego drzewa, poczytałam i wychodzi na to, że niestety to nie na to wąskie miejsce. Za jakieś 20 lat będzie problem. Pooglądałam jeszcze raz angielskie ogrody i widzę, że na górze prawie wszędzie jest zielono tylko różne struktury i pokroje, parter robi całą robotę, a ja chcę biały/kremowy, niebieski (z odrobiną fioletowego) i kolor kwitnącego przywrotnika
Pożyczam zdjęcia od Danusi

róż, tylko w różach

Buka od strony sąsiadów posadzę

Ania - no wpadłam po uszy z planowaniem od inspiracji można dostać zawrotu głowy, ale trzeba wybierać z rozwagą czasami jednak trudno się powstrzymać jak coś się spodoba na szczęście nie przyszło mi jeszcze do głowy i nie przyjdzie sadzić dęby czy platany ))

Irenka - och, jak ja Ciebie rozumiem obie też wiemy, że nie można mieć wszystkiego generalnie wiem, że powinnam się trzymać ogrodu minimalistycznego, ale do tego chcę dorzucić nasadzenia w stylu angielskich rabat ale ograniczone kolorystycznie (o ile to możliwe)

Gabrysia - i ja tak mam )) niby koncepcja jakaś okrzepła, ale znowu coś tam gdzieś zobaczyłam i też chcę )) stwierdzam, że musze zrobić remanent w zebranych inspiracjach tzn. zostawić tylko to co jest najbliższe tej koncepcji minimalistycznej+angielska rabata.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:49, 20 sty 2013

Do góry
KasiaWB u Danusi pytała o picea omornika aurea. Dzisiaj przy okazji szukania fot jaśminowca znalazałam lepsze fotki porównacze
Dwie po lewej to picea omornika aurea nana, po prawej picea omornika

i w pojedynkę
picea omornika aurea

Roztoczańskie klimaty 17:47, 20 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
Islandia 17:45, 20 sty 2013

Do góry
Muzeum kamieni zbieranych przez całe życie przez pewną Islandkę.
Roztoczańskie klimaty 17:41, 20 sty 2013

Do góry
Wszystko o czym ... Marzysz 17:35, 20 sty 2013

Do góry
i jeszcze troszkę...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies