Nie wiem co z górą. Czy zostawić czubek (trójkąt) czy przyciąć płasko w formie chmurki. Spojrzałam na zdjęcie i chyba zdecyduję się na chmurkę na samej górze.
Przyciąć
Ok. Teoretycznie i duchowo jestem przygotowana. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dziękuję za pomoc.
Nie wiem co z górą. Czy zostawić czubek (trójkąt) czy przyciąć płasko w formie chmurki. Spojrzałam na zdjęcie i chyba zdecyduję się na chmurkę na samej górze.
Piękne są Fajnie pooglądać te piękne kwiaty na Ogrodowisku U mnie, niestety, nie wzeszły. Może w przyszłym roku się uda
Na pewno wzeszły tylko kiełkują miesiąc, zniecierpliwiłaś się, potem wzeszły ale są podobne do chwastów i wypieliłaś przez pomyłkę. U wszystkich chyba wzeszły. Kto pielił ogródek?'7
Dosadziłabym przynajmniej jednego na tym krótszym odcinku albo dwa razy więcej
No właśnie tam jakoś rzadko wyszło, bo trafiły się słabsze egzemplarze, ale między nimi jest co do milimetra 35 cm. Zadałam Ci pytanie w żywopłotowym wątku. Zajżyj tam proszę jak możesz.
Jambosana nie zostałaś nazwana leniem o nie, Alince nie o to chodziło.
Uważam że ten wątek jest potrzebny i dobrze, że go założyłaś. Jestem skrajnie pracowita aż za bardzo, ale nie cierpię roślin, które brzydko wyglądają bo nie wytrzymują sezonu i takowe będziemy tu zamieszczać.
Następna na mojej liście byłaby wierzba iwa (Salix caprea) tylko ona nie jest iglakiem