Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Pszczelarnia 15:28, 24 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Przegapiłam...ale byłam zajęta.....gratki na 400, ale bez kwiatucha!

to ja dorzucę składkowego

a i Ewa rozwiąże teraz zagadkę

Działka prawie w Borach Tucholskich 15:23, 24 sty 2013

Do góry
Ania kombinacji tyle że trudno wybrać

"różowe" jeszcze raz- teraz rozpoznać to już pikuś

a przykazania Danusi są słuszne tylko co zrobić jak dostaje się w prezencie taki drobiazg

Ogródek na trzy lata 15:21, 24 sty 2013

Do góry
Zima, zima....
W ogródku mam mnóstwo śniegu i niewiele widać poza nim. Tylko wierzba wystaje i bluszcz wspina sie na murek ponad śniegiem. Wszystko zamarło. Ciekawe jak tam krokusowe, szafirkowe i żonkilowe liście pod śniegiem. A tulipanowe? Tez już się pokazywały..
Zobaczymy.

A na razie wszystko przysypane.

Czasami pokazuje się słońce i wtedy widać jakieś kropelki rozpuszczone. Diamenciki.

Pszczelarnia 14:54, 24 sty 2013

Do góry
Przegapiłam...ale byłam zajęta.....gratki na 400, ale bez kwiatucha!!

Ogród Bogusława 14:46, 24 sty 2013

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

Witam wszystkich po krótkiej przerwie, dziękuję za odwiedzanie i dobre słowa, to bardzo miłe w trudnym okresie.

po inwazji robali musieliśmy zrobić sobie trochę przyjemności ten klon jest jednym z nich.

Piękny
..ja uwielbiam klony,mam 3szt i palmowego takiego maluszka!

fiu, fiu, ależ piękniś!! i jaki kolorek!!
pozdrawiam Boguś i cieszę się, ze już dobrze u ciebie
Kwiatki i rabatki u Elizy 14:35, 24 sty 2013

Do góry
popcarol napisał(a)
Hej Elu,
też czekam na wiosnę! Ale póki co śniegu dostatek, właśnie wielka czapa spadła z dachu na moją kulkę na kijku bukszpanową... mus przesadzić na wiosnę, bo nie chcę jej stracić!
ja już zachciewajek takie ilości w ogródku mam, że nowych nie dopisuję
pozdrawiam!!

Zawsze marzyła mi się taka rabatka pod oknem z kulkami i stożkami, ale przez ten spadający śnieg z dachu, musiałam wysadzić w bezpieczne miejsce i tak powstała moja bylinowa rabata pod oknem.

Dzisiaj

Latem

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 14:27, 24 sty 2013

Do góry
Aga spóźnona jestem ale życzenia imieninowe składam

Ogródkowe perypetie:) 14:26, 24 sty 2013

Do góry
Wszystkiego naj naj z okazji imienin

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:25, 24 sty 2013

Do góry
Cieszę się,że tu trafiłaś.Nie znamy się z reala,ale i tak cię lubię

Ogródkowe perypetie:) 14:22, 24 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Agnieszko a jakie widoczki w ogrodzie? Bialutko u Ciebie?

Marzenko, a bielutko nie licząc psa sąsiadów, który mi mąci piękno puchu leżącego na trawie

Niestety lód okrył wszystko na to śnieg, musiałam zdejmować go z azali i magnolii, bo bałam się, że je połamie. Zdjęć mało, bo z tel wgram coś z domu.
Widok z okna..

a tak mi kwitną fiołki w pracy..
Ogródkowe perypetie:) 14:20, 24 sty 2013

Do góry
Spóźnione ale życzenia to życzenia...... do tygodnia można świętować.... wszystkiego najlepszego.. pogody nag głową i pogody ducha
I tradycyjny kfatuch..

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:19, 24 sty 2013

Do góry
Dylematy to Ty masz większe niż na początku.....zacznij robić rysunki to się coś rozjaśni.

A winko klarowne.................z tymi butelkami tylko nie załapałam jakaś nie kumata jestem.....czy one specjalne do wina czy ozdobneże za 18zł.....Ha,ha,ha.

Pozdrawiam i kwiatka posyłam

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 14:08, 24 sty 2013

Do góry
Marzenko, impreza rocznicowa u Ciebie była wielostronicowa......to miłe
a ja pozdrawiam serdecznie zimowo

ogrodoweimpresjejolki 13:37, 24 sty 2013

Do góry
Moje hipeastra to wszystko hodowlane hybrydy
Moje zmagania ogrodowe 13:11, 24 sty 2013

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)
Biedronkowe zakupy
amarylis z początku stycznia

białe hiacynty - trzeba będzie kilka dni poczekać, może doczekają się ładniejszego lokum, ale chwilowo nic nie miałam

Ewelinko, wiosnę czarujesz aż miło!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:59, 24 sty 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

łatwo nie było ... zabałaganiłam tu dobrą chwilę zanim odgruzowałam sobie jeden tylko dzień a ponad setkę wesołej konwersacji ...

dla tych co po weekendzie walkowerem gotowi oddać donoszę co odgruzowałam

Nowy avatarek ma przywołać wiosnę ... myślę, że podobnie jak energiczne plany tworzenia rabaty angielskiej ... rabata długa na 60 m będzie i to po dwóch stronach trawnika ... zapowiada się coś absolutnie zjawiskowego ... walka o to trwa dlatego roślinki stające do kastingu nie mają łatwo ... oj nie ...

w kolorze Irenka ma typ romantyczny: biały - fiolet - róż ...

ale czy nie złamie się i nie wprowadzi żółtego nie wiem ... Beta i Ania zawalczyły o miejsce dla przewrotnika pokazując go w mariażu z kocimiętką i piwonią ... ja nie lubię żółtego ale ja bym się złamała ...

pewniaki natomiast to:
laurowiśnie (Madżenka wybierze te, które przetrwać mają i ja na ich miejscu bym przetrwała)
róże
werbena
ostróżki
jeżówka
bodziszek
machniom tytoń i maciejkę niech i wieczorny spacer będzie wydarzeniem ...

ale obie rabaty tak samo obsadzić ? duma Irenka ... Ula podrzuca by tak samo a co 10 m jakieś klu ... i ja mocno klaskam bo to ma moc ...

wszystko to ma się opierać na zimozielonym szkielecie by i zimą droga do domu była miła ... jak to w Miłkowie ...

w między czasie brać ogrodowiskowa doktoryzowała się nad malwami ... wszyscy zgodni, że piękne ... są sygnały, że choć za kanon wiejskiego ogródka od lat uznane to moda przychodzi na nie ... w grupie siła ... w mączniku problem ... drogie malwy i co z wami począć ??? ...

był też wspomnień czas ... Ania zeskanowała hity ze śpiewnika z dawnych lat ... coś mi się wydaje, że będziemy je odgruzowywać ... Irenka gitarę szykuje a głos ... głos piękny jest ...
Ana nie pamiętała jak pierwsze kroki z Irenką stawiała na forum a Irenka a i owszem a i tak ...
Kondzio nawywijał i aż musiał być zachwytach do porządku przywołany ale myslę, że i Zbyszek się do monitora uśmiechnął ...

a Sławko też nad angielską myśli i

będzie siem działo ... oj będzie siem działo już niebawem ...

uffffffffffffff ...

roślinki spisałam ... na angielską angielską powędrowałam ... Dany artykuły są bezcennne w inspiracjach ... teraz czekam aż ta rabata będzie gotowa ... a nuż kiedys nią przejdę ...

buźka Irenko

i skrót obrazkowy ... górny lewy róg planowana rabata ... poniżej angielska u Szmitów (dlaczego mnie tam nie było (() ... i argumenty za przewrotnikiem ...

i dla siebie znalazłam u pana co siem odezwał ... do moich półcieni i cieni ... dziękuję
sanguinaria canadensis

kochana...chylę rondo kapelusza, jak tu bez ciebie żyć!!!
ta biała roślinka i mnie się podoba, gdzie ją zdobyć? masz namiary?

Irenko, rabata rabatą, dylematy tworzenia nigdy nas nie opuszczą a wpisy Konstancji : rośliny stojące w kolejce do castingu. Która roślinna piękność będzie "fleszowana" i znajdzie się na wybiegu?
Butelki mam ale niemobilna jestem teraz.
ogrodoweimpresjejolki 12:57, 24 sty 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Twoim kalendarzem odliczam czas ... nie liczę godzin i lat, bo .... lalalalalala! Ale do kalendarza zaglądam. +3?

To poczucie humoru. Wieszanie na lodówce - tylko tak.

Ewo, masz abonament na odliczanie do końca roku zresztą nie tylko Ty

Tak +3 i mój sopel

Pszczelarnia 12:56, 24 sty 2013

Do góry
Na czwartą setkę kfiatuch!

i pozdrowienia
Początki w Kruklandii 12:53, 24 sty 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)
O takie cuś mi się podobie...tylko traw więcej kcem! Duuużo więcej traw a mniej kwiecia

Juziu, mi też się podoba ten letni bukiet.
Początki w Kruklandii 12:53, 24 sty 2013

Do góry
Juzia_G napisał(a)
O takie cuś mi się podobie...tylko traw więcej kcem! Duuużo więcej traw a mniej kwiecia

Super!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies