Agnieszko już bardzo polubiłem swój kolorowy busz

pstrokacizna z czasem troszkę się uspokoi, ale i tak mi nie przeszkadza. Rabata w jednej części na pewno troszkę się wypełni bo kupiłem ładne i bardzo duże sadzonki i co najważniejsze w przystępnej cenie

Róże dostałem kiepskie i w tym roku szału na pewno nie zrobią, ale i tak liczę na całą rabatę w przyszłym roku, a za dwa lata wszystko będę musiał na pewno rozsadzać
Ana muszę powiedzieć, że o wiele lepiej robi się zdjęcia rodkom w słońcu, o mój aparat ni radzi sobie z tak jaskrawymi kolorami, ale sporo zdjęć się udało. Zaraz biorę się za wybieranie i wklejani

Namiar podam na pw
Magda oj ogród Bogdzi to istny raj, a w tym roku z szczególną uwagą szukałem innych roślin niż Rodki i stwierdzam, że jest ich mnóstwo i Bogdzia zdecydowanie nam skąpi zdjęć

Zdjęcie oczywiście wkleję
Danusiu dziękuje

postaram się poopisywać zdjęcia, ale było dużo nowych twarzy i niestety nie wszystkich zapamiętałem, ale Bogdzia musi opisać zdjęcie grupowe bo sam chciałbym odwiedzić wszystkie wątki
Wojtku szukam karteczki z nazwą i zgubiłem, pamiętam tylko że pierwsza literka to C ma bardzo fajne sztywne liście, ale kupiłem ją w Bylinowym i mają też kilka innych nowych odmian po które z resztą muszę się wybrać bo dwie bardzo mi się podobały