Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Juzia 09:27, 24 maj 2015

Nikita napisał(a)

Wow!

BusyBee 09:30, 24 maj 2015

Też mi się podoba to zdjątko

I zazdroszczę takiej świetnej wystawy...na pewno moc ciekawych roślin...ech...tak daleko
popcorn 10:08, 24 maj 2015

To ta lalka self made? WOW chyle czola!: )
Luki 11:11, 24 maj 2015

Jeszcze zapomniałem wczoraj dorzucić zdjęcia zrobionego u Ciepłuchy
malgorzata_s... 11:16, 24 maj 2015

Ela jakaś ty fotogieniczna jest Cudne fotki Relację od Bogdzi obejrzałam i zazdraszczam Buziaki
gierczusia 11:55, 24 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ela jakaś ty fotogieniczna jest Cudne fotki Relację od Bogdzi obejrzałam i zazdraszczam Buziaki

Dziękuję za komplimenta Gosiu
Wyprawa naprawdę cudowna, rośliny , towarzystwo....wszystko suuuper w końcu się zmobilizowałam by pojechać , choć było też spotkanie w Pisarzowicach ja nie wiem , jak to jest ,źe te super imprezy są w tych samych terminach z rodkami to już tak jest , kwitną i albo się załapiesz albo nie

Buziaki czytałam ,że i Ty podrózowałaś
gierczusia 12:01, 24 maj 2015

Luki napisał(a)
Elu jeszcze raz ogromnie przeogromnie dziękuje Tobie i Mężowi za transport o Bożenki i oczywiście tych moich ogromnych pakunków za które jeszcze raz przepraszam, sam kłopot ze mną
..... I jeszcze fotka zrobiona u Ciepłuchy ...

Łukasz , naprawdę nie ma za co żaden kłopot to nie był jak tylko klapę bagaznika dało się zamknąć , to znaczy ,źe wszystko okej a poza tym...kto by nam pomógł dźwigać te pakety u Ciepłuchy ??? noo kto ??

Za fotkę i oprowadzenie po ogrodach Ciepłuchy również bardzo dziękujemy dzięki Tobie odbyło się to bardzo sprawnie bo gdybyśmy był sami , to pewnikiem do Bożenki dotarlibyśmy na kolację
gierczusia 12:11, 24 maj 2015

Atena 35 napisała
Dla E'laci nie ma konkurencji

popcorn napisał(a)
To ta lalka self made? WOW chyle czola!: )

Bardzo się cieszę ,jak się podoba bo to tak jak w tym kawale o hrabim :
- hrabio , jakie ty masz piękne spodnie
- eee tam
- hrabio , a jaką ty masz piękną posiadłość
- eeee tam
- hrabio , a jakie ty masz urocze dzieci
- eeeee, taka tam sobie...nocna dłubanina

I tak to jest z tymi moimi lolami tildami robię na prezent albo na zamówienie w wolnej chwili zamykam się w biurze i sobie dłubię robię włosy , maluję buźkę , projektuję i szyję ciuszki a w sklepie czy pasmanterii to tylko mikro rzeczy wyszukuję

I cieszę się , jak mogę komuś przyjemność sprawić
gierczusia 12:16, 24 maj 2015

BusyBee napisał(a)
Też mi się podoba to zdjątko

I zazdroszczę takiej świetnej wystawy...na pewno moc ciekawych roślin...ech...tak daleko

To zdjątko jest zrobione specjalnie bo na nim oprócz mnie jest rododendron simona u mnie jest ..noooooo..tak do pół uda ,a u Bogdzi...sami możecie zobaczyć : ne wiem , czy się bać czy cieszyć , ale jedno jest pewne..jak mój taki urośnie , to ja przez kuchenne okno nic a nic nie będę widziała
A wystawa..hmmmm...czasy świetności ma już chyba za sobą . Teraz usiłuje rozkręcić się na nowo,a czy coś z tego będzie..czas pokaże ale jest w ładnym miejscu , można pospacerować bo w parku ślaśkim jest też rosarium , no i wesołe miasteczko i zoo..tak więc zapraszamy
gierczusia 12:17, 24 maj 2015

Gabrysia_ napisał(a)
Potwierdzam zdjęcie na avatarek

Źe niby każecie mi zdradzić moje jaszczuryyyyy ??? noo nie wiem nie zmieniłam awatarka jeszcze ani razu