Ale dziś noc była aktywna, tyle postów po nocy, co nieraz w jeden dzień
Witajcie w październiku, pokoszę dziś trawkę i powsadzam może to co mam w reklamówkach
Hanuś na grzybki lecisz?
Myszka zobacz jak wielka rośnie Hakonechloa, ja też tak gesto posadziłam, ale chyba lepiej rozsadzic póki co. ŚLiczna jest i żółciutka, moja zabiedzona jakaś
Troszkę rozsadzę i poprawię , w realu niby ok. , dopiero na fotkach widzę że nierówno .
Trawy kupuję u państwa Kopczyńskich w Stanisławowie Pierwszym .Nie wszystkie mają wystawione na placu , ale jak o coś zapytam , to z zaplecza podrzucą .Dla zainteresowanych cenami , miscanty i rozplenice płaciłam po 12,50 , a hakonechloa 8,50
Ale fajna sprawa taka fotorelacja! Są jeszcze jakieś takie Danusiowe projekty na Ogrodowisku czy ta jest pierwsza? - normalnie mimo późnej pory nie mogłam się oderwać
Piękny ogród - bardzo mi się podoba to wrzosowisko z trawami i brzózkami - rewelacja
Moi drodzy myślę że piękny ogród nie jest mi pisany, sił coraz mniej nikt w domu nie zauważa piękna roślin więc chciałam ich wszystkich zachwycić JODŁĄ KOREAŃSKĄ i cóż żółknie, traci igły a jej szyszki już rozleciały się w drobny mak w lecie sączyła się z nich żywica.Opylałam talstarem co 2 tygodnie na wiosnę aż do czerwca i nic.Proszę o rady.
Pozdrawiam zrozpaczona ewka
A może ona wcale nie ma szkodników tylko za mokro?
Możesz wkleić zdjęcie?
Myszka zobacz jak wielka rośnie Hakonechloa, ja też tak gesto posadziłam, ale chyba lepiej rozsadzic póki co. ŚLiczna jest i żółciutka, moja zabiedzona jakaś
Będą płyty z granitu jasnego, zobaczysz że będzie ładnie, może je inaczej ułożę, bo zmieniam troszku i dosadzam.
ok, moja intuicja właśnie podpowiedziała mi, ze jednak warto zaufać Twojej intuicji
One na projekcie się rozjechały chyba trochę za daleko. Będą zawijać tuż przy tarasowej rabacie u góry. Zobaczysz jak będzie pięknie gdy trawnik położymy.
u mnie w szkółce powiedział że takie 1,5 metrowe cisy będą kosztowaly około 100zł
Ana nie osłabiaj to chyba takie wykopywane z gołym korzeniem ???Przecież u mnie 250 zł w donicy z takimi żółtymi ,młodymi przyrostami może metr miała jak dobrze poszło ... A inny 360 zł wyższy inna odmiana Ona w donicy