Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Biały domek pod lasem 18:18, 20 sty 2013

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:17, 20 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Aniu ja też szczególnie dlatego, że niedawno wyglądalo to tak

pamiętam, bo na bieżąco śledziłam twoje działania wyszło super pamiętam też jak cieszyłaś się kiedy trawa się zazielenila
Mój 4 arowy azyl... 18:15, 20 sty 2013

Do góry
Basiu gratki na 4 setki
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:14, 20 sty 2013

Do góry
Aniu ja też szczególnie dlatego, że niedawno wyglądalo to tak

Ania i róże i cała reszta :) 18:11, 20 sty 2013

Do góry
AniaDS napisał(a)

Jeszcze troszkę.. i znów tak będzie
Zapachniało cudnie różami
Mój 4 arowy azyl... 18:09, 20 sty 2013

Do góry
Aniu DS, Bogdziu, Łukaszu, pięknie dziękuję

Ania i róże i cała reszta :) 18:07, 20 sty 2013

Do góry

Jeszcze troszkę.. i znów tak będzie
Roztoczańskie klimaty 18:06, 20 sty 2013

Do góry
Jak tak dalej pójdzie to do wiosny będziesz zaczynać cz. II swojego wątku
Gratulacje
Ania i róże i cała reszta :) 18:04, 20 sty 2013

Do góry
Porządkuję zdjęcia w miarę wolnego czasu, znalazłam właśnie kilka energetycznych ujęć, prawie na ten zimowy czas
Pewnie część z nich już tu wrzucałam, ale nie pamiętam kiedy i które

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:03, 20 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)

i 9.2012

jak patrzę na te fotki to uśmiech nie schodzi mi z twarzy wyszło wspaniale i nasadzenia tak radośnie się prezentują śliczne te żurawki
Mój 4 arowy azyl... 18:02, 20 sty 2013

Do góry
Celina napisał(a)

Tak wyglądał mój posłonek

O udało mi się !! Jestem pierwsza!

Basiu jak szkoda ,że nie masz już tej kępy! Jaka fantastyczna ! i kolor jeden z moich ulubionych w ogrodzie.
jak długo trzeba czekać aby dochować się takiego okazu jaki jest na fotce?

Dzisiaj wybieram się na działeczkę. A Twoja daleko od domu?

Celinko, dziękuję, ale gratulować nie ma czego. W żółwim tempie te 400 stronek zapełnione

Nie pamiętam jak długo na taką kepę posłonka trzeba czekać. Zdjęcie z 2001 roku! Wiem, że dość szybko przyrasta. W maju spodziewam się zamówionych sadzonek. Taniutko
Do działki mam 7 km Można powiedzieć, że to niedużo bo inni mają nawet 50!, ale to nie to samo, co ogród przy domu.
Islandia 18:02, 20 sty 2013

Do góry
Największy kanion w Europie ,mąż i moi synowie
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 17:57, 20 sty 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Witaj Dajano, dawno nie gościłam u ciebie i trzeba było to zmienić u nas wszędzie dookoła biel i nawet ptaszki pochowały się gdzieś, a ciebie odwiedził fajny czupurek

Pozdrawiam cieplutko

No Aniu ledwie załapałam że to ty moja ziomka z miejsca urodzenia !!!Ja też nie byłam częstym twym gościem,. wybacz W Toruniu śnieg sypał ,przynajmniej wczoraj wiem bo rozmawiam codziennie z mamą Biadoliła troszkę na pogodę .Widzę ze ty śnieżek to masz gdzieś Siedzisz sobie w knajpce i delektujesz się pewnie kawusią Miło cię zobaczyć A kwiatuszki radosne bo wiosny to zwiastun przecie Zazwyczaj siadam wieczorami do kompa ,czasami tak się zaczytam że niczego nie piszę bo czas biegnie szybko i noc mnie zastaje.Ja tej wiedzy bardzo łaknę bo przecież laikiem jestem w dziedzinie ogrodu więc różnie jest z moją obecnością.Poprzedni tydzień siedziałam w różnych godzinach, urlop miałam to troszkę nadrobiłam Od poniedziałku do pracy niestety więc jedynie wieczory mi pozostały .Wszyscy już tęsknimy za wioną a ja troszkę się jej boję ale czekam oczywiście na ciepełko na moje roślinki i to co będzie się działo. Sprawiłaś mi miłą niespodziankę swoją wizytą W ogóle mam fajny dzień tylu gości i takie fajne kobitki mi się trafiły ha,ha O przepraszam jeszcze pana nie wymieniłam Lecę więc do Borów Tucholskich bo am to pewnie będzie super ogród Do ciebie też zajrzę choćby o północy i ślad zostawię ze na pewno byłam Buzki posyłam serdeczne Aniu
Roztoczańskie klimaty 17:56, 20 sty 2013

Do góry
Zeta napisał(a)

Zeta pędziwiatrze, z jaśminem do Ciebie przychodzę

Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
nooo przeca wiem, dlatego jaśmina przytargałam. O odmiany mnie nie pytaj kupiłam przez przypadek podobny do tego który Danusia przywiozła z Angli...
Działka prawie w Borach Tucholskich 17:55, 20 sty 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Gosia jesteś nienasycona (igiełkowo)

'Oculus-draconis' sosna gęstokwiatowa

dałem się skusić ale odeszła w niebyt razem z dwoma sosnami himalajskim
i już mnie nie skuszą

A co się z nimi działo jeśli wolno spytać? Takie wrażliwe czy co?
Islandia 17:55, 20 sty 2013

Do góry
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:53, 20 sty 2013

Do góry
i picea omornika

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 17:51, 20 sty 2013

Do góry
no kochane, ja już o tym buku kiedyś myślałam, potem odpuścilam, a teraz znowu mnie naszło )) od 3 dni o tym myślę )) pooglądałam sobie zdjęcia dojrzałego drzewa, poczytałam i wychodzi na to, że niestety to nie na to wąskie miejsce. Za jakieś 20 lat będzie problem. Pooglądałam jeszcze raz angielskie ogrody i widzę, że na górze prawie wszędzie jest zielono tylko różne struktury i pokroje, parter robi całą robotę, a ja chcę biały/kremowy, niebieski (z odrobiną fioletowego) i kolor kwitnącego przywrotnika
Pożyczam zdjęcia od Danusi

róż, tylko w różach

Buka od strony sąsiadów posadzę

Ania - no wpadłam po uszy z planowaniem od inspiracji można dostać zawrotu głowy, ale trzeba wybierać z rozwagą czasami jednak trudno się powstrzymać jak coś się spodoba na szczęście nie przyszło mi jeszcze do głowy i nie przyjdzie sadzić dęby czy platany ))

Irenka - och, jak ja Ciebie rozumiem obie też wiemy, że nie można mieć wszystkiego generalnie wiem, że powinnam się trzymać ogrodu minimalistycznego, ale do tego chcę dorzucić nasadzenia w stylu angielskich rabat ale ograniczone kolorystycznie (o ile to możliwe)

Gabrysia - i ja tak mam )) niby koncepcja jakaś okrzepła, ale znowu coś tam gdzieś zobaczyłam i też chcę )) stwierdzam, że musze zrobić remanent w zebranych inspiracjach tzn. zostawić tylko to co jest najbliższe tej koncepcji minimalistycznej+angielska rabata.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:49, 20 sty 2013

Do góry
KasiaWB u Danusi pytała o picea omornika aurea. Dzisiaj przy okazji szukania fot jaśminowca znalazałam lepsze fotki porównacze
Dwie po lewej to picea omornika aurea nana, po prawej picea omornika

i w pojedynkę
picea omornika aurea

Roztoczańskie klimaty 17:47, 20 sty 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
Zeta pędziwiatrze, z jaśminem do Ciebie przychodzę

Wiesz co lubię ...wlaśnie jestem na etapie jaśminu...kolejny punkt do moich chciejstw wiosennych... czy są jakieś odmiany ....?? Musze sprawdzić.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies