Uff... na bieżąco jestem 100 myśli, ale ograniczam sie czasowo na forum wiec buzioki imieninowe przesyłam i na razie tylko obrazek, kwiatki będą w realu.... jaki kolor chcesz?? Bo mam 3 różne.
Danusiu to napewno wrzosy,zaś mam nauczkę,sprubuję jeszcze je poobcinać,od spodu widać coś zielonego,może jeszcze da się ich podratować
U nas dosyć ciepło bo na plusie +4-ale błoto,woda stoi w wgłebieniach i nieprzyjemny wiatr-pospacerowałam trochę po ogródku-wystrzeliły ciemierniki,krokusy,tulipanki
Danusia,Ewuś,serdeczne pozdrowionka
Musisz wystraszyć kocura do mnie też zaglądają na słoninkę dzikie kocury, ale od czasu do czasu napuszczam na nich mojego jamnika i jest kilka dni spokoju pozdrawiam
Bogdzia kruki by wyszły ale żerowały zawsze przy słabym świetle
działka nie jet taka mała bo 0,12ha i z tego połowa na roślinki (i trawnik) a jak zrobić dobre ujecie to nawet maleńka szyszka wychodzi na maksa
Ania chwilowo nie muszę rozciągać na wiosnę odzyskam 10m2 -rozbieram pozostałość z okresu budowy
wariacje na temat szyszki bo ona jak kobieta zmienną jest
ale po podzieleniu posadzilas zaraz do gruntu ? tylko nie wiem czy zaraz tak szybko na wiosnę to mogę zrobić czy poczekac az sie bardziej odrodzą po zimie? a tak wygladaly niektore z nich jesienia
i czy nie mam to za gęsto posadzone?