Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:41, 13 kwi 2016

Do góry
To na dobranoc jeszcze raz narcyzy, pachną niesamowicie tak samo słodko jak mahonie.
Mam nadzieję, ze w górach będzie net. A zdjecia dopiero w niedzielę

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:40, 13 kwi 2016

Do góry
W kulach ruszyły jezówki, hip hip hura a na razie biełe tulipany w oczekiwaniu na białe czosnki
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:36, 13 kwi 2016

Do góry
Zwariować mozna z dublami

Pod brzozami

Palibin jeszcze czeka
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:35, 13 kwi 2016

Do góry
Zaczyna się na kulkowisku. Ciemierniki nie przekwitły a tulipany juz zaczęły

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:33, 13 kwi 2016

Do góry
Gwiaździsta ma wyjatkowo duze kwiaty w tym roku. Chyba pierwszy raz nie była przesadzana i mogła się wzmocnić przez prawie dwa sezony...

inne takie tam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:28, 13 kwi 2016

Do góry
Wiele osób sie pyta czy tulipany kwitną w kolejnych sezonach.
Cholery kwitną , wtedy gdy nie trzeba, miały być same białe, wylazły pomarańczowe sprzed dwóch seozonów. Nawet nie przeszkodziła im na tej rabacie rewolucja z elatami...

A tych pod magnolia nie mogę sie pozbyć od 2012 roku. Wyrywam im liście a one wciąż kwitną
Ogródek Iwony II 21:26, 13 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

może kiścień Iwona?piękny cały rok

Aniu, musiałam sobie wygooglować. Ładny jest. Ale tam bym potrzebowała coś w dwóch rzędach po 3 sztuki na tym prostokącie. Kiścień moze być za duży,a jeden rząd będzie źle wyglądał.
Madżenka chyba go miała, ale wymarzał?
Muszę sobie go zakodować, może się przyda w inne miejsce.

I 6 sztuk drogo by wyszło
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:24, 13 kwi 2016

Do góry
Wiesza się forum.
Trawnik z wąsami,

Jesli tu zakwitna inne niż białe to je powyrywam z korzeniami
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:15, 13 kwi 2016

Do góry
Mój ulubiony zakątek wiosną. Tym widokiem zacyznam dzień patrząc się przez okna przygotowując sobie śniadanie
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:12, 13 kwi 2016

Do góry
Coby nie było same pisanie - kilka mgnień wiosny

Trawnik nie skoszony bo w weekend lało a od poniedziałku M w delegacji a ja w grabach. Bezczelność męska nie zna granic! Ogród nie przygotowany do fot, a gdy M wrócił to ja wyjeżdżam

Wiśnie w tym roku bardzo słabo kwitną, w nieodpowiednim czasie je rok temu ciełam i nękały je wszystkie plagi egipskie

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:08, 13 kwi 2016

Do góry
Kuba napisał(a)
Czytam rozważania magnoliowe
Ktoś( nie wiem czy nie Madżenka) napisał że magnolia powinna być w każdym ogrodzie więc potraktowałam sprawę poważnie i też chcę kupić tyle że z łóżka nie moge się zwlec a sama nie chce do mnie przyjechać

Hi hi hi ... tez bym chciała, żeby tak same sobie do mnie przyjechały
Na razie to nawet nie mam czasu na takie poważne poszukiwania ...ale jeszcze tylko jeden dzień i tuje będę miała z głowy A jeszcze kanciki na mnie czekają i cięcie bukszpanów i ... cały czas czekam na fachowca, który ma ulożyć płyty we wgłębniku.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:07, 13 kwi 2016

Do góry
Makkasia - wykopać 1000 krokusów? Ty wiesz ile ja donic bym zapełniła? Zaczełam wykopywać i po 20 cm wykopków miałam średniej wielkości doniczkę pełną piętorowo... Krokusy zostały na rabacie, zmasakrowałam je. Najwyzej dosadzę jesienią

Asisko - z taka głupota nalezy wlaczyć. Ale po kolejnym dniu walki już nie narzekam

Kasya - M prosił przez telefon, zostaw, jak wrócę wykopiemy. Ale ja.... muszę bo się uduszę Po trzech dniach orki od 18 do zmroku 7 szt posadzonych. Mam jeszcze 2 zostawiam na sobotę i 1 w zapasie, na wszelki wypadek. Efekt pokaże gdy sie liście zazielenią Bo na razie marnie wyglądają. Ale, ale wysokość zdecydowanie lepiej współgra z bryła wyyyysokiego domu

Miss House - mam nadzieję, ze uda się zakup

Inag - nie padniesz, moze za rok , dwa efekt będzie dobry na razie bidne

Mała MI - jak się cieszę, zę w tym zabieganiu wpadłaś do mnie !

Magda 70 - jestem szaaaaloooona

Nawigatorka - oj w ukryciu rabat musiałaby być ze 3 lata aby ja pokazać

Bawarka oby mi grabie w plecach nie wyszły.pierwszy raz coś czuję w kręgosłupie, ze łupie

Zana - ja taka zawzięta od dzieciństwa Mama do tej pory wspomina jak biegałam z cegłówkami po podwórku w wieku 2 lat aż się nabawiłam przepukliny

MIła - i kto to mówi Kobieta która sobie odcięła kciuka bo sama chciał gałęzie przyciąć
Moja bajka 19:06, 13 kwi 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Piekna zaawansowana wiosne juz masz. A pierwiosnki cudo!

Dzięki Madżenka. Co do pierwiosnków nie będę się mogła doczekać aż zakwitną .
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 08:07, 13 kwi 2016

Do góry
Kuba napisał(a)
Ktoś( nie wiem czy nie Madżenka) napisał że magnolia powinna być w każdym ogrodzie więc potraktowałam sprawę poważnie i też chcę kupić tyle że z łóżka nie moge się zwlec a sama nie chce do mnie przyjechać

Mocne
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 07:54, 13 kwi 2016

Do góry
Moja bajka 06:54, 13 kwi 2016

Do góry
Piekna zaawansowana wiosne juz masz. A pierwiosnki cudo!
Rododendronowy ogród II. 06:51, 13 kwi 2016

Do góry
Bogdziu nigdy nie lubiłam jesiennego sadzenia róz, ale wszystkie rosomanes twierdziły ze najlepsze, etc. Nie dość ze był wredny grudzień w tym roku - młode roze zaczynały mi puszczać paczki i pod koniec grudnia nadeszły nagle syberyjskie mrozy. Niech nikt mi wiecej nie wmawia, ze przy tych anomaliach pogodowych jesień jest dobra na sadzenie róz. Wole wiosna a najlepij sadzić z doniczek... Nie mniej jednak wszystkie moje jesienne róze pod kopczykami preżyly

U mnie strasznie mokro, az za bardzo, z grzybami będe walczyć
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 06:43, 13 kwi 2016

Do góry
Boli na myśl o śrubokręcie
Lawendowy zawrót głowy 06:40, 13 kwi 2016

Do góry
Dobrze napisano, taki porzadek to az nieprzyzwoicie pokazywać

U mnie wszedzie liscie grabów a jets tak mokro, ze nie moge odkurzyć. Zreszta kiedy skoro wymieniam graby na graby...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies