Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:15, 05 wrz 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Sebek już w ikeji zrobili

Uciekam stąd. Dwa tak cudowne ogrody w jednym wątku to nie na moje nerwy

Właśnie tamte mnie zainspirowały Ale taniej mnie wyjdzie z czosnku
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:14, 05 wrz 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)
Jeszcze raz dzięki wszystkim za dobre słowo:-*

Ogrodowo teraz:cebule wsadzacie w koszyczkach?Czy tak do gruntu?

Jeśli masz nornice albo będziesz je w przyszłym roku i tak przenosić to wsadz je do plastiku Jednak szkoda kasy na te koszyki - lepiej obetnij doniczki szkolkarskie (na pewno masz!) i do nich wsadz cebulki
Ja swoje zawsze sadze prosto do gruntu, ale u mnie ledwo łopatke wbijam w tym gąszczu, koszyczki nie wejdą
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:13, 05 wrz 2016

Do góry
Sebek już w ikeji zrobili

Uciekam stąd. Dwa tak cudowne ogrody w jednym wątku to nie na moje nerwy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:10, 05 wrz 2016

Do góry
Najwyżej się Ci preciki połamia od czosnkow i tyle - tak czy inaczej piękne i pomysłowe Mnie ciągle kusi zrobić sobie z krzyskow żyrandol, w sensie atrapę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:47, 05 wrz 2016

Do góry
Sebek - wielkie dzięki za taki komentarz
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:34, 05 wrz 2016

Do góry
Ale mam szczęście - zdjęcia Magnolii Genialny ten ogród
Tu ma być ogród :) 09:17, 05 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Aleście się mnie uczepiły, niech mnie

Zejdzmy z Sebka, już nowy tydzień się zaczął, proszę o więcej powagi
Tu ma być ogród :) 09:14, 05 wrz 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sebek tak sie urodził z genami stylisty . Nie kazdy tak ma.

dobrze powiedziane, żałuje, że mój eM za grosz takich genów nie ma
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 09:12, 05 wrz 2016

Do góry
Bożenko deszcz teraz potrzebny u mnie strasznie, a trawnik znów odżyje bo mimo podlewania zaczynał mi podsychać.

Polinko komplement o tym, że fajnie pisze to jak medal na zawodach, w szkole to ja zawsze z pisania na krawędzi przechodziłem i byłem szantażowany przez siostrę by mi pomagała

Agnieszko nie ukrywam, że miałem zaplanowany dzień podwórkowy, ale deszcz bardzo potrzebny.
Na różance muszę poprawić obsadzenie bylinami, ale teraz już na spokojnie, chociaż widać, że zaczynają łapać choróbska, chociaż i tak późno
Z ogrodzeniem machnąłem się w jednym miejscu o 2cm i przeboleć tego nie mogę, normalnie spać nie mogłem, ale już po ptokach jeszcze mnóstwo pracy zostało, domurować trzeba, później styropian do wyrównania i trzeba wymiary do spawalni podać

Jolu muszę zobaczyć czy moje się cieszą na pewno trawnik się ucieszył bo solidnie popadało. Tujki mam nadzieję, że już w przyszłym roku się wyrównają

Justyno pomyśl sobie, że dwa lata temu byłem największym przeciwnikiem róż na szczęście nie zachorowałem na nie na tyle by ciągle chcieć nowe, to co mam w zupełności mi wystarczy

Kamilo

Sebek byłeś, widziałeś, więc wiesz, że do ideału duuuużo brakuje, ale powiem Ci, że moje gderanie na rośliny jest dość skuteczne, boją się później mojej łopaty i lepiej rosną
Ogród w skali mikro cz.II 08:54, 05 wrz 2016

Do góry
Coś nie pykło, bo chyba limonkowe one były Znowu mi usychajace badyle wcisneli
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 08:52, 05 wrz 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Lubię tu przyjść i poczytać co piszesz, a że fajnie piszesz to miło się czyta
Pozdrawiam Luki.

Ja też lubię czytać, bo zawsze dowiaduje się, że wszytko w grzybie, trawnik szpetny, a róże rozwalone - a potem patrze na zdjęcia i... śmieję się z rozbieżności opisu z rzeczywistością
Moja codzienność - ogród Oli 08:03, 05 wrz 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zdecydowanie sesleria skalna , śliczna jest. Sebek ma rację, jesienna się brzydko starzeje, muszę ja wiosna podzielić

Poprosze o przepis na jezowki (jak sadzisz, co im robisz w sezonie, dlaczego twoje stercza a moje sie pokładają? ).

hmmm widziałam na zywo skalną...no nie mogę się do niej przekonać...wygląda jakby kazde źdźbło miąła w inna stronę, jedne wywinięte na lewo drugie bokiem inne na prawo...ale jeżówek tez nie pokochałam, wole je podziwiać u Oli
Ogród Cioci cz. 3 22:05, 04 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ooo - znowu spotkanie było

No było i nie jedno na dokładkę
Moja codzienność - ogród Oli 21:49, 04 wrz 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zdecydowanie sesleria skalna , śliczna jest. Sebek ma rację, jesienna się brzydko starzeje, muszę ja wiosna podzielić

Poprosze o przepis na jezowki (jak sadzisz, co im robisz w sezonie, dlaczego twoje stercza a moje sie pokładają? ).

mam skalną na krótszym odcinku limkowej eLki będzie jako powtórzenie

jeżówki sadzone z domieszką ziemi uniwersalnej, wiosną dostają dolomit zwłaszcza te w korze, potem azofoskę lub florowit, ścinam przekwitnięte kwiatostany i nic więcej nie robię purpurowe po deszczach się rozwaliły więc powiązałam ale one mają po 1,4 m to im wybaczam reszta stoi
Moja codzienność - ogród Oli 21:48, 04 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja chyba przytnę, najwyżej to co przymarznie ogolę wiosną

Skalna chyba lepsza - jesienna się brzydko i szybko starzeje. Widziałem u Madzenki i jeśli miałbym brać bardziej bezobługową to skalną właśnie. Ale ona mniejsza jest, zdecydowanie

Na jesienną to mam tam chyba nawet za mało miejsca, ona lubi się rozwalać wyląduje zatem na podjazdowej jak eM wiosną zrobi nowe słupy bramowe..
i jeszcze jeden plus turkucie jej nie lubią
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:34, 04 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Śliczne te wrzosy, lawenda wow!

A runianki nie dziel, tylko uszczykuj. Każdemu sprzedaję ten sposób. Utnij sekatorem pędy pozostawiając po dwa trzy oczka na pędzie - na wiosnę wyrosną na nich nowe pędy, a te ucięte wsadzaj obok - zawsze się mi przyjmują W przyszłym roku tym sposobem będziesz mieć dywanik - tylko niech Ci nie będzie ich żal ścinać, nie pożałujesz

Sebku o jak się cieszę że wpadłeś
Super rada z runianką tylko jak wsadzę na miejsce niezacienione to też będzie ? Nie padną? Bojam się
Miejsko & sielsko 21:17, 04 wrz 2016

Do góry
Piękne ujęcia - starasz się coraz bardziej ze zdjęciami
Moja codzienność - ogród Oli 21:06, 04 wrz 2016

Do góry

Mała Eleczka 19:12, 04 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Lubię takie powtórki super![/quote

No popatrz, a ja myślałam, że wszystkich zanudzam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:28, 04 wrz 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Pochodzę sobie Twoimi meandrami trawnikowymi jeszcze chwilę, ok?

Żebyś tylko nie zboczył)

Silver Dolar z polecenia od Ciebie wybierałeś, cudownie wypełniają mi rabatę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies