Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Cioci cz. 3

Ogród Cioci cz. 3

malgorzata_s... 12:03, 04 wrz 2016

Madzenka napisał(a)
Weekend moze zdjecia bedą?

Będą ale nie z mojego ogrodu bo jestem wyjazdowa
Katkak 14:07, 04 wrz 2016

Gosiulek, Krzysiu bardzo, ale to bardzo jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy Was gościć. Tacy przyjaciele to skarb. Jesteście nie do przejedzenia i czas przy Was zawsze płynie zbyt szybko. Ledwo się człowiek przywita, już się trzeba rozstać. MAm nadzieję, że nie będziemy musieli na Was czekać zbyt długo. Przyjeżdżajcie kiedy tylko chcecie, bo to dla nas ogromna radość. Fotek zrobiłam malutko, bo się zagadywałam i jakoś uciekło, ale na pamiątkę wystarczy . Za Kokardię dziękuję ogromnie. Ten nie ma już wyjścia - musi ładnie rosnąć bo ze szczerego serca podarowany . A Masza zasuwa z prędkością światła, prawie Jej nie widać .

Katkak 14:10, 04 wrz 2016

Sebek 14:22, 04 wrz 2016

Ooo - znowu spotkanie było
Anda 16:54, 04 wrz 2016

Ale Wam dobrze na tych wyjazdach
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 17:21, 04 wrz 2016

Wesołe i miłe spotkanko Tak przy okazji, to też Wam przypomnę, że do nas też możecie przyjechać kiedy tylko chcecie Gosiu, przejrzałaś już repertuar muzycznego?
sylwia_slomc... 19:23, 04 wrz 2016

Ale Bajkowy weekend mieliście
19:47, 04 wrz 2016
Gosiu miło nam było was gościć w naszym ogrodzie. Dziękuję za miłe chwile

PS. prezencik wsadzony sprytnie to wymyśliłaś pasuje do kolekcji
malgorzata_s... 22:04, 04 wrz 2016

Katkak napisał(a)
Gosiulek, Krzysiu bardzo, ale to bardzo jesteśmy szczęśliwi, że mogliśmy Was gościć. Tacy przyjaciele to skarb. Jesteście nie do przejedzenia i czas przy Was zawsze płynie zbyt szybko. Ledwo się człowiek przywita, już się trzeba rozstać. MAm nadzieję, że nie będziemy musieli na Was czekać zbyt długo. Przyjeżdżajcie kiedy tylko chcecie, bo to dla nas ogromna radość. Fotek zrobiłam malutko, bo się zagadywałam i jakoś uciekło, ale na pamiątkę wystarczy . Za Kokardię dziękuję ogromnie. Ten nie ma już wyjścia - musi ładnie rosnąć bo ze szczerego serca podarowany . A Masza zasuwa z prędkością światła, prawie Jej nie widać .

Tyle miłych słów że aż mi ciepło na serduchu Kochani czas z Wami leci szybko bo tematów nie brakuje i atmosfera cudowna Jesteście cudowną rodzinką ale to już wiesz
malgorzata_s... 22:05, 04 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Ooo - znowu spotkanie było

No było i nie jedno na dokładkę