Maja wydała nową książkę i będzie ją podpisywać w sobotę, w centrum ogrodniczym Florapoint w Aninie. ul. Patriotów/Mrówcza
Tytuł książki "Maja w ogrodzie, jesień i zima."
Wiem , że tak ale zapytam .....czy Tam będziesz ???? a jeśli tak to mogę Cię poprosić o książkę z autografem Maii ??? Będziemy się widzieć u Anii ........ Bardzo proszę
Ubiegłaś mnie Sylwuś
No w sumie fajnie by było mieć taki autograf. Chyba trzeba poprosić w komentarzu o plakietkę dla Vipów, co by w w kolejce nie stać - skoro taki nas zaszczyt kopnął z artykułem, hehe
Maja wydała nową książkę i będzie ją podpisywać w sobotę, w centrum ogrodniczym Florapoint w Aninie. ul. Patriotów/Mrówcza
Wiem , że tak ale zapytam .....czy Tam będziesz ???? a jeśli tak to mogę Cię poprosić o książkę z autografem Maii ??? Będziemy się widzieć u Anii ........ Bardzo proszę
Dziewczyny, wiśnia jest zaszczepiona tak na 2 metrach. Płotek ma 1,80. Było całe "poletko" takich wiśni. Moja była jedna z wyższych - tak 1,70 -2 były szczepione.
Moja kosztowała 170 zł. Niemało, ale też nie przerażająco. Przy kilku sztukach można sobie pozwolić.
Za szczepionego płaczącego modrzewia, który zgubił wszystkie igły w sierpniu dałam 220.
Wiśnie były też starsze, z większą koroną po 320 zł.
A kupiłam ją w Żabieńcu, pod Warszawą, ale nie w tej dużej szkółce, tylko trochę wcześniej.
Cieszę się, że skorzystałaś z porady
Nie róbcie najazdu bo dla mnie nie starczy