Haniu to Ty taki bal wczoraj wyprawiłaś a mnie nie było i na dodatek nie dołożyłam się do niego. Miałam wczoraj bardzo zły dzień przez chorobe wnusi ale dziś jest o wiele lepiej.Serdecznie pozdrawiam Ciebie i Gosci obecnych na balu.
odwilż dziewczyny , a u mnie jeszcze dzisiaj odśnieżanie .śniegu co nie miara .
na wiosnę znowu mam dylemat , bo metoda prób i błędów muszę wyodrębnić najlepszy wypełniacz dla róż okrywowych Kordesa - "Gärtnerfreude "
jest tam i przetacznik i przywrotnik i lawenda ....i co tu zostawić .....oto jest pytanie ?
Wczoraj z okazji pewnej "wiekowej" uroczystości moje dziewczyny (11 i 6) upiekły mamie (jako niespodzianka)...muffiny. Znalazły przepis na pudełku od papierowych foremek, które kupiłam kilka miesięcy temu i jeszcze nie zdążyłam użyć. Piekły je pierwszy raz w życiu i nigdy nie widziały jak ja to robię bo ostatni raz piekłam ale inne chyba 5 lat temu. Jak je zobaczyłam stałam rozdziawiona jak małolata
i mój jeden z dwóch storczyków...poję raz na dwa tygodnie i jeszcze nigdy nie nawoziłam, mam go już 3 rok
Dziś pokażę wiewiórkę sfotografowaną w sobotę musiałam sie spieszyc z robieniem zdjec bo uciekała w tempie zawrotnym. Zdjęcia robione z daleka niestety.
Tak rozprawiacie zimową porą o wnętrzach i remontach, to pokażę wnętrza pewnego hotelu, które zainspirowały mnie do zmian kolorystycznych, które nie wymagają w moim przypadku wielkiej rewolucji.