Sebek ..rabata z późnej wiosny.. poprzesadzałam z rabat i podzieliłam moje trawy.. moje jeżówki poprzenosiłam i siewki kosmosów... i zrobił się busz Są tam jeszcze piwonie - prezenty. Rabata z przeprowadzek z innych rabat.. wiec szybki efekt. ale bardzo mi się podoba Wiąz dostanie kamyki..ale to już w przyszłym roku.. ten rok dla ogrodu zamknięty..
Niebieski wąż.. odprowadzenie wody z basenu... chwilowa dekoracja.. normalnie leży na trawniku i leci na rabaty, ale do koszenia wrzucony i został odo rana.. teraz leje sie z niego woda..
Smakowicie się zrobiło
U mnie rozchodniki po zimie ledwie żyją, jedną sadzonkę mam ładną z jakichś 10? Ale to chyba wina nornic, w ogóle nie mają korzeni...
A runianki nie dziel, tylko uszczykuj. Każdemu sprzedaję ten sposób. Utnij sekatorem pędy pozostawiając po dwa trzy oczka na pędzie - na wiosnę wyrosną na nich nowe pędy, a te ucięte wsadzaj obok - zawsze się mi przyjmują W przyszłym roku tym sposobem będziesz mieć dywanik - tylko niech Ci nie będzie ich żal ścinać, nie pożałujesz
Cóż za szantaże awatarkowe się na forum wyłaniają
Jeśli chodzi o mnie to jeszcze długo będę sobie przerzucać spokojnie gnój Moich zdjęć na forum jest tyle, że serwer by nimi zapełnił...