Moniu był już gdziesik, widocznie Ci umknął przypadkiem... ale to nic , napiszemy dla Ciebie raz jeszcze ...arbuzowa to herbata arbuzowa ze Słowacji , syrop lemoniadowy taki do wody, kawałki arbuza, mięta ananasowa i cukier do smaku
Ogórkowa to herbata indonesian sencha, syrop ogórkowo- miętowy taki do wody , kawałki ogórka , mięta ananasowa i cukier do smaku
Smacznego
Choč zdobyć składniki nie będzie łatwo niestety po herbatę trza jechać za granicę , bo w pl arbuzowej nie znalazłam, a syrop ogórkowy był z edycji limitowanej )
Ale trzymam kciuki i jak się uda i w końcu którąś zrobisz to daj znać a może zmodyfikujesz przepis na składniki bardziej dostępne w pl i amatorom tych herbatek będzie łatwej w każdym razie..czekam na jakie info jeśli zrobisz
Goooosiuuuu jak ja się cieszę ,że Cię widzę martwiłam się ,że już nas całkiem porzuciłaś ... ale widzę ,że nie i mnie to bardzo , bardzooooo cieszy
U mnie rzeczywiście jakoś dużo tematów..ale prawdę powiedziawszy..nic nie zakończone, wszystko rozbabrane
Oczko nie ruszone - bo czekam na kosztorys rynienki z nierdzewki i tymczasem się zastanawiam czy jednak czarna nie lepsza a mój fachman jak widać ..ma czas przed red baronem jeszcze nic nie posadzone, bo nie wiem czy tam chcė czerwony czy żółty akcent...i zaš dumam po różę nie pojechałam ,bo miałam cykl akupunktury, i to zawsze po poludniu , więc na jazdę do szkółki czasu mi brakło...echhhhh... A teraz mnie wir roboty wciągnął najwyżej część robót przeniosę na wiosnę..aaaaa...ani jednej cebuli jeszcze nie kupiłam
Ściskam Cię mooocno bardzo
Ps..czy Ty dalej chcesz tæ hutujnię ??? Bo jak ostatniej jesieni miałam wysyłać , to przyszedł pierwszy przymrozek i mi ją šlag trafił..ale teraz wyrosła nowa, wiec..pisz jak co .. choć wydaje mi siė ,że ją już masz, alee......pewna nie jestem
Achhh Madziu dzięki za miłe słowa i buziaki gorąco odbuziowywywuję
Jak co , to po gnojówkę jeszcze siė zgłoszę..może siė uda jakoś spotkać przed zimą za palibinową ofertę dziękuję jak będę robić rewoltę kompstownikową to przemyślę i dam znać
Ajjj Wy moje Koffane Upychaczki pomyślimy
Za życzenia zdrówka wielkie dzięki będzie mi potrzebne, bo rok zaczął siė zdrowotnie kiepsko buziole
Mam Moniu dach robiony we własnym zakresie i żyje już ładne parę latek na dachu zrobiona taka rynna o głębokości..u mnie hardcore..bo nawet nie 10 cm..wyłożona styropianem i folią do oczka wodnego( żeby mi siė do wnętrza drewutni nie lało , bo dach ze zwykłych desek tarasowych i potem warstwa keramzytu i dobra ziemia zmieszana z hydrożelem i to wszytsko teraz wiem ,że jest jakiś specjalny filc na spód żeby zatrzymywał wodę..ale ja go nie mam i nie wiem jak się sprawuje u mnie większość roślin przeżywa zimę , dach nie jest podlewany ani przykrywany zimą
Dziewczyny koffane jesteście zestawienie rzeczywiście całkiem ,całkiem , ale amazon mi tam nie wlizie..no nie ma szans, jest o połowę za wąsko..mimo swej wielkiej sławy głównej upychaczki teraz wymięknę
Ale dziękuję ,że czuwacie i podpowiadacie takie cudne rzeczy
Eluś ja jestem tylko tak po cichu jak mam coś napisać to zawsze mój Miesio mnie z rytmu wybije hihi no taki absorbujący ten mój prawie 3 latek. Tej hutujki czy jak to zwal nie wysylaj ja mam ją, cebulowe zamówione czekam na dostawe poszlam w białe tulipany orazcw różowe pełne.Buzioki
Cześč Urso witaj w moim mikro ogródeczku
Przyznam siė ,że mi namięszałaś teraz to myślę czy ja tam chcę plamę czerwoną czy żółtą...ale za red baronami jest żółty berberys cięty w kulkę i nie wiem, czy wobec tego przed kulkami znowu żółty kolor .. hmmmmm
przynam się ,że nie znałam tej trawy, której nazwa nieomal przyprawiła mnie o skręt jęzora
Teraz stoję przed wyborem fundamentalnym..czy przed kulkami ma być żólto ćzy czerwonoajjjjjj
Dziękuję za podopowiedz