Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

W Gąszczu u Tess 11:53, 12 gru 2012

Do góry
O "żywy" wianek
Lubie to!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:40, 12 gru 2012

Do góry
hehehehe dzięki kochana, jeszcze robie wianek na kominek i tego dziwoląga przed dom, ale jakoś w bólach się to rodzi
W Gąszczu u Tess 10:30, 12 gru 2012

Do góry
Tess to szukaj lekarza.... takiego, które nie będzie wszystko jedno.... uważam, że u nas pacjenci traktowani są okropnie.... począwszy od dzieci, które z tempreatura musza wystawać w kolejkach pod gabinetem, po osoby starsze, którym nie chce sie pomagać.... Trzymam kciuki

A wianek boski
W Gąszczu u Tess 10:19, 12 gru 2012

Do góry
Wianek cudny Lubię takie klimaty - jest ostrokrzew, czerwona kuleczka i świerk Bez wydziwiania Tradycyjnie Tak lubię

A jeśli chodzi o kafelki, to nie dziwię się, ze nie mogłaś się oprzeć.. cudaśne Z duszą.. najpiękniesze. Dałaś im drugie życie Może ktoś da trzecie... i czwarte Miśnieńskie... sama nazwa rozczula
W Gąszczu u Tess 09:19, 12 gru 2012

Do góry
Tessi, wianek cudo! Uwielbiam takie kolory, typowo świąteczne. Ostrokrzew z własnego ogródka?
W Gąszczu u Tess 08:50, 12 gru 2012

Do góry
Teresko wianek śliczny . Czasem lampy lepiej nie używać a tylko oświetlenie wewnętrzne .
U mnie dałem nazwę galterii. Pozdrawiam i miłego dnia.
W Gąszczu u Tess 08:40, 12 gru 2012

Do góry
Teresko wianek przecudny czasem mniej znaczy więcej naprawdę bardzo mi sie podoba

i nie powiedziałabym, że to są drzwi do łazienki moje sa np. z charakterystyczną szybką na górze

buziam
zielonastrefa 08:21, 12 gru 2012

Do góry
Milenko cudowną masz mamę wianek wyszedł pierwsza klasa

sniegu sypnęło juz jesteś spokojniejsza o roslinki?
a karmnika szkoda, bo pomysłowy był
Wszystko o czym ... Marzysz 07:25, 12 gru 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

Wianek i lampiony dla rodziców

Piękny wianek a lampiony same za siebie mówią masz talent dziewczyno tak, masz rację - Ogrodowisko inspiruje Podziwiam i pozdrawiam Ka1siu

Kasiu, jakie to wszystko piękne...nie dziwota, że Marzenka bierze do skopiowania; stres przed robieniem wianków coraz większy!!
W Gąszczu u Tess 06:38, 12 gru 2012

Do góry
Tessi sliczny wianek Latarenki tez piekne

Przykro mi z powodu choroby Babci. Trzymam kciuki, zeby jak najszybciej wyzdrowiala. Badz dobrej mysli. I poszukaj dobrego i odpowiedzialnego lekarza.

Buziaki
W Gąszczu u Tess 06:22, 12 gru 2012

Do góry
Tess wianek świetny. Też taki będę robić!!
W Gąszczu u Tess 01:50, 12 gru 2012

Do góry
Ekstra wyszedł ci ten wianek .Taki ładny w kolorach podstawowych .Cieszy oko .Drzwi też masz jakieś niezłe
Miłych snów Tess
W Gąszczu u Tess 00:58, 12 gru 2012

Do góry
Pokażę wianek, choć jeszcze nie jest nieskończony..
W rzeczywistości jest ładniejszy. Naprawdę.
Moja lampa strasznie przekłamuje kolory. Dowód: nie mam w przedpokoju różowych ścian, a takie wyszły na zdjęciach. Świerk jest w rzeczywistości zielony, a nie taki siwoniebieski. Czerwone elementy pięknie odbijają od zieleni.

Wianek do zdjęcia powiesiłam na drzwiach łazienkowych i na sznurku (bo nie mam wstążki/wstążeczek). Wybaczcie tę profanację, ale chciałam jak najszybciej pismo obrazkowe dostarczyć.

W Gąszczu u Tess 00:31, 12 gru 2012

Do góry
Kochani: Ozz, Kaisog, Grupo-Agnieszko, Irenko, Marto, Beto, Bogdziu, Celinko - dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy i wsparcia oraz za życzenia zdrowia dla Babci. I za Wasze rady. Na razie poprawy brak. I w samopoczuciu i w jedzeniu.

Agnieszko-Grupo, ciasto zrób, ale pamiętaj, że tego ciasta się nie piecze
A kuksańca nie chcę! Daj coś innego No zmagałam się (latarenkowo), bo tak czułam, że to nie do końca jest to. Ech, te wybory…

Gosiu (Kaisog) no właśnie wiem, że starszych ludzi nie chcą leczyć. Dlatego za grosz nie ufamy temu lekarzowi. Wiecie co wpisał w kartę pobytu w szpitalu? Kontrola lekarza internisty jeden raz w tygodniu! Wygląda mi to na „dupokrytkę”…

Bogdziu – mnie też prezent się podoba

Marzenko – Mikołaja nie wypożyczam Nikomu i ani na chwilę. Bo jeszcze mu się spodoba takie pożyczanie-szwędanie Jest w niebezpiecznym wieku, mógłby zapragnąć wolności Ale jesteśmy umówione – byle do wiosny!

Gusiarz – Agnieszko – dziękuję za komplementa, ale na wyrost są. Kilka cyklamenów - pomysł zgapiony od Danusi i to wszystko.

Ozzi – nie byłam zapewne najgrzeczniejsza, ale wiele wskazuje na to, że najsprytniejsza Mężczyźni nie lubią łamać sobie głowy tym, co i gdzie kupić. No to pokazałam, co bym chciała i gdzie to nabyć można.

Nieszko – połysk głównie od lampy i od kafli, ale owszem, poler, jak to określa Evchen, spory.
Gosiu – grunt, by Mikołaj sądził, że byłam grzeczna. A jak było faktycznie niech pozostanie słodką tajemnicą.

Aniu (An_tre) – dziękować, dziękować.

Kasiu WB – fajnie że masz takie same latarenki. O, pewnie jak wszystkie zapasy wyjmiesz z zakamarków, to nam szczęki poopadają. A o wianku będzie potem….

Aniu (Monte) – ależ gdzieżbym śmiała uważać, że mój wianek będzie podobny do wianka Danusi. Owszem, inspiruję się jej wiankiem, ale mój nawet w ciemności i z daleka nie będzie podobny Ja w wiankach zaledwie terminuję, nawet czeladnikiem nie jestem, gdzie mi do dzieł Mistrza.

Martek – a ja się obawiam, że one się będą bardzo brudzić. Każdą kroplę wody będzie znać. Ale co tam

Renatko (Rench) – oczywiście, że widuję się z Danusią - codziennie w jej wątku Pewnie, że pomysły zapożyczam z Ogrodowiska, także – głównie choć nie tylko - od Danusi. Skądże miałabym je wziąć? Uczę się od najlepszych

Beta – latarenki docelowo będą w ogrodzie. Cyklamenów białych jest mało, ja wytargowałam swoje – wszystkie białe – tylko dlatego, że już handel się kończył, facet wolał sprzedać białe niż żadne. Pomysł z owocami zgapiony. Od Danusi oczywiście. Tzn. u mniej w wianku coś tam widziałam, tylko jeszcze nie kojarzyłam, co to. Na giełdzie dopatrzyłam.

Evuś – Ty moje kochane Sokole Oko Kafle są rzeczywiście ładne, kiedy je zobaczyłam, nie mogłam sobie odmówić. Są też niepowtarzalne, bo to bardzo stare kafle miśnieńskie (wyprodukowane w Miśni). Kupiliśmy je jakieś 15 lat temu na starociach na Kole (resztki jakiegoś pieca). Potem zdolny Pan Genek zrobił z nich kominek.
A gaulterię ładniejszą od mojej ma Zbyszek Gazda. Pewnie inna odmiana. Moja to Red Baron.

Zbyszku – już byłam u Ciebie i widziałam. Piękna jest, ładniejsza od mojej. Ma więcej koralików.

Irenko – o kaflach napisałam do Evchen. Dziękuję za link do „trzepaczki”, fajne ustrojstwo, ale nie kupię. Mam rower treningowy i orbitreka – stoją w salonie i za mebel robią Czyli przekładając z polskiego na tessowe - nie kupie bo wiem, że nie będę używać.

Grabulki – no właśnie znam to z autopsji. Dlatego może to jest najlepsza rzecz pod słońcem, może Irenka tę figurę zawdzięcza tej „trzepaczce” – ale wiem, że od patrzenia na sprzęt gimnastyczny nikt jeszcze kondycji nie porawił A ja będę tylko patrzeć.

Celinko – dla Ciebie mam już tylko buziaka, bo wszystko napisałam wyżej Ale bardzo mi miło, że kafle Ci się podobają.

PS. Nie powtórzę Mikołajowi, jak go tutaj chwalicie, bo mu woda sodowa do głowy uderzy
Ale łaskawie zgodzę się z Wami – porządny ten Mikołaj.
Choć dnia przed zachodem słońca i mężczyzny za życia chwalić nie należy podobno….
Wszystko o czym ... Marzysz 00:06, 12 gru 2012

Do góry
Wianek bardzo ładny pozdrawiam aha pieski super a gdzie masz zdjęcia ptaszków?
Ogród z perspektywą na przyszłość 23:04, 11 gru 2012

Do góry
Boski ten świecący wianek Mnie zawsze zastanawia czy te lampki są na baterie czy idzie gdzieś kabel - na tyle długi, że się nie urwie razem z otwarciem drzwi
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:46, 11 gru 2012

Do góry
Super wygląda taki świecący wianek.
Wersja mini mini 22:45, 11 gru 2012

Do góry
Wszystko piękniusie ... zima w ogródku ... wianek .... lampki i "kropka nad i "

do zobaczenia
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:14, 11 gru 2012

Do góry
Anka, czad Ci wyszedl ten wianek Superowy

Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia i zebyscie nie polapali wszyscy. Zapalenie oskrzeli to byla nasza rodzinna zmora. Ale wyrosl na szczescie ten moj pajaczek. Od 2 lat nie mial nawet kataru.
Trzymaj sie cieplutko i nie lataj bez gaci na mroz, bo Ci Mikolaj rozge przyniesie
Moja największa pasja - ogród 20:10, 11 gru 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Witaj Kasiu, u ciebie już świątecznie, u mnie jeszcze mało świątecznie, powiesiłam tylko wianek na kominku z resztą jeszcze czekam.

Elizo ja święta wręcz ubóstwiam i celebruję, stąd bardzo wczesne przygotowania, po prostu to sprawia mi przyjemność;D
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies