NO I SIĘ WYDAŁO . Dla mnie teks i to zdjęcie, rewelacja, Sławek z Wiesią bije wszystkich na głowę. Nie źle się ubawiłem w starym roku , Fajnie że przypomnieliście mi, te nasze spotkania są naprawdę super. Pozdrówka dla wszystkich w Nowym Roku, do następnego spotkania.
Kochani śledziliśmy Wasze wpisy i życzenia i foto w obiektywie 2012..... uśmieliśmy się do łez... mam nadzieję, że w nowym roku łzy będą tylko z radości
Wasze zdrowie
Ogród i Konstancja - Iza..na przełomie 2012 i 2013
W Nowym Roku życzę Ci Krysiu
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
potęgi miłości, siły młodości,
samych spokojnych, pogodnych dni
i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil...
Puste pole koło płotu ,O ho,ho!
Wyleje się dużo potu! O ho,ho!
Witaj , kochana ,w pierwszym dniu Nowego Roku!Życzę Tobie byś znalazła inspiracje do swoich działań,i żebyś już na starcie zdała sprawę,że wszystko jest możliwe,trzeba tylko chcieć.
Powodzenia w działaniach!
Zaglądam co dzień,bez wpisów,bo przeważnie to co bym chciała napisać, już ktoś był szybszy i napisał przede mną!
A i teraz tych słów brakuje,żeby .Wam podziękować za Wasze serca,uśmiechy, gesty!
No i za to ,że jesteście z nami! Wszystkiego najlepszego i Szczęśliwego Nowego Roku na każdym polu!
Dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia. Odwzajemniam i mam nadzieję, że się spełnią i Wam i nam . W podziękowaniu widoczek zimowy z ubiegłego roku, bo w tym jeszcze sezon narciarski nie rozpoczęty. To moja ulubiona górka, bo dość "równa" i przede wszystkim szeroooka.