Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:54, 26 lis 2012

Do góry
Gorzej jak pudełko Nicości trzeba wszczepić razem ze zmiana płci
Oj Bogdzia fajne wynalazła... uśmieliśmy się z tego z M ...

I widok skalniaczka..
maj lub kwiecień 2011

maj lub kwiecień 2012 (wymieniona choinka..)

i dziś

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 20:53, 26 lis 2012

Do góry
betysia napisał(a)
Kochani witam was cieplutko!!!!

ja tylko na chwilke, bo padnieta jestem...zajrze jutro rankiem i wszystko nadrobie!!!!!

zostawiam Wam to co obiecalam....skoczone!

buziam, papapapa

Betysiu gratuluję.Bardzo..bardzo mi się podoba ...nasuwa mi się taka myśl - w prostocie leży piękno.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:50, 26 lis 2012

Do góry
Śle dowody, nie było miniaturek więc sa takie....
Mój kawałek raju II 20:45, 26 lis 2012

Do góry
Witam odwiedzających Basię, Izę, Julitę, Hanię Irenkę i Agatkę miałam dzisiaj pracowity dzień i na ogrodzie i w domu( mycie okien i pranie firan oczywiście nie wszystkich) no a teraz robię chutney z jabłek i dyni Na ogrodzie została już zdjęta folia , ziemia w środku przekopana i posypana dolomitem wczoraj jabłko zbiło szybę w szklarence spadając z drzewa, to też trzeba było wymienić i od razu pouszczelniać ją pianką(szklarenkę)
na ogrodzie jeszcze są kwiaty komuś smakują kwiaty pierwiosnka
Rododendronowy ogród II. 20:45, 26 lis 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Ciebie nie ma, ale ja jestem i macham... Do miłego

Bardzo dziekuję za to machanie, bardzo mi do gustu przypadło a to chyba wymysł Gosi. Odmachuję serdecznie.

Rozpoznawanie traw 20:45, 26 lis 2012

Do góry
A to zdjęcie mojego miskanta. Wybarwił się na śliczny bordowy kolor.

Rododendronowy ogród II. 20:37, 26 lis 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Gosiu,Bożenko,wy to chyba jesteście z misiowej rodziny ...na zimę konieczna częściowa hibernacja.....
Ja najgorzej znoszę listopad,ale już mija,znak zodiaku się zmienił na Strzelca.....Potem Koziorlożec,a to znaki akuratne,pracowite i uporządkowane.Dobrze już jest,głowy podnosić i nie drzemać!
Ściskam!

Żebyś Haniu wiedziała , hibernacja to jest to co by mi zimą odpowiadało najbardziej. Strzelec i Koziorożec może i pracowite ale ja żadnym z nich nie jestem i właściwie budzę się dopiero około Barana jak wiosnę poczuję.Więc az sie boje siedziec na forum bo poza narzekaniem nic mi do głowy nie przychodzi.Dziś miałam fajny dzień bo wybrałyśmy się z wnusią na zakupy i nawet dużo kupiłysmy. Myślę że moja wnusia zadowolona a jak ona to i ja. Pozdrawiam Cię serdecznie Haniu.
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 20:37, 26 lis 2012

Do góry
Danusiu widzisz jak wielu masz gości ,trudno się do ciebie dostać więc spokojnie czekam w kolejce i gratuluję ! Niestety nie mogłam być pierwsza,Aga w ostatnich dniach trochę gorzej się czuje.Ale myślę,że dzisiaj będę miała spokojny wieczór.Dla ciebie .....uściski i życzenia jeszcze wielu wspaniałych gości !

Ogródkowy chaos u monitki 20:32, 26 lis 2012

Do góry
Kobietki kochane fajnie że do mnie zaglądacie, dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Trochę mnie tu nie było ale jakoś tak wyszło że jesienna chandra mnie dopadła...kończyłam jeszcze przetwory, zaliczyłam krótki wyjazd no i komputer robi nam psikusy. Także widzicie lekko nie było

Lubię jesień ciepłą słoneczną i kolorową. Nietety u nas ostatnio jakoś tak już mgliście, szaro i dołująco....no ale od czego są wspomnienia i obrazy zatrzymane kadrze i naszych wspomnieniach

A tu zapasy na zimę

Rododendronowy ogród II. 20:30, 26 lis 2012

Do góry
Gosiu,Bożenko,wy to chyba jesteście z misiowej rodziny ...na zimę konieczna częściowa hibernacja.....
Ja najgorzej znoszę listopad,ale już mija,znak zodiaku się zmienił na Strzelca.....Potem Koziorlożec,a to znaki akuratne,pracowite i uporządkowane.Dobrze już jest,głowy podnosić i nie drzemać!
Ściskam!
Ogród na Cedrowej 20:25, 26 lis 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
Mam taką fajną ścianę i pomyślałam sobie że może przykleić na niej lustro ??? Co wy na to ???
Zakątek ten na pewno muszę ozielenić na wiosnę , bo teraz strasznie zrobił się smutny, więc może jakieś ciurkadełko i lustro ????

Mam bardzo podobny pomysł na ścianę w moim garażu. Lustro i ciurkadełko
U Ciebie na tej ceglanej ścianie by super wyglądało!
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 20:20, 26 lis 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Dajanko spóźnione gratulacje 100-stronkowe i życzenia żeby Ci ogród rósł i kwitł jak najpiękniej.

Czy to dziewanna Bożenko? taka rosła mi za płotem a ja wciąż ją podziwiałam Sama się wysiała ,,żółtego nie lubię ale dziewanna jest wyjątkowa Uwielbiam wszystkie dzwoneczki malwy też bardzo lubię.Kiedy go stworzę musi kwitnąc no chyba ze ktoś ukradnie Słońce co raczej nie jest możliwe .Buzka Bożenkio ,ogromne dzięki
Mój ogród 20:15, 26 lis 2012

Do góry
Dziewczyny, teraz ten kret to, nawet mnie nie specjalnie zdenerwował. Najwięcej wkurzał mnie wiosną, jak buszował w warzywniku, i wywalał mi małe jeszcze warzywka. Stwierdziłam, że kupowanie tych wszystkich środków na kreta w sklepie, to tylko wywalenie pieniędzy w błoto. Na drugi rok wypróbuje tylko jeden środek. Zrobię gnojówkę z liści czarnego bzu. Wlewa się ponoć w krecie kanały, bez rozcieńczenia. U mnie czarnego bzu nie brakuje, można spróbować? Ale tak do końca też w to nie wierzę
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 20:14, 26 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Dajanko, i strzeliła pierwsza setucha
wielkie gratki i serdecznie pozdrawiam

Co ja się ciebie naszukałam Irenko ,,już myślałam że mam omamy a ty faktycznie mnie odwiedziłaś Pierwsza setka jakaś szczęśliwa bo tylu gości mam dzisiaj jak nigdy Wyrobić się z pisaniem nie mogę .Bardzo dziękuję Irenko ja wciąż cie widuję, no chyba bym nie przesadziła pisząc ze prawie u wszystkich .Towarzyska jesteś kobitka i zawsze uśmiechnięta A ja ci gratuluję dobrego towarzystwa ,podróży ,zakupów no i wizyty u Danusi .Przywitano cię z mężem iście po królewsku .Ty wiesz u kogo gościć he,he .Pozdrawiam cię serdecznie Może wpadniesz do mnie przy następnej setce . dziękuję kwiatuszki śliczne wiem nawet gdzie je widziałam .Buzka
Czarodziejskie miejsce na ogród dajany 20:12, 26 lis 2012

Do góry
Dajanko spóźnione gratulacje 100-stronkowe i życzenia żeby Ci ogród rósł i kwitł jak najpiękniej.

Kwiatki i rabatki u Elizy 20:11, 26 lis 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)
Jesienią wyglądały już całkiem inaczej

Ciekawe jak przeżyją zimę i ja będą wyglądały wiosną

To Electric Lime
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 20:06, 26 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dzisiaj w ogrodzie słonecznie, biało i czysto, a to wszystko za sprawą 16 cyklamenów - miniaturek
Sztuka po 6 zł. Niewielki wydatek a jak cieszy Ciekawa jestem, kto powtórzy mój pomysł?

Dodam, że smutno bez Irenki i Waligóry

Ja dzisiaj bezwiednie ( bo dopiero teraz nadrobiłam zaległości bukszpanowe) moje 2 również białe wsadziłam do donic frontowych
Ale mam czuja ha ha ha
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:40, 26 lis 2012

Do góry
A jak będzie źle to mykniemy do Pudełka Nicości
Jeszcze wtorek, środa, czwartek, piątek.... możecie się śmiać, ale ja lubię pracować i należę do pracoholików, ale co za dużo to niezdrowo nawet dla pracoholika .... Od szkoły nie liczyłam kiedy się tydzień skończy, a i w szkole też nie liczyłam tak bardzo bo ... lubiłam chodzić do szkoły

I jeszcze z dzisiejszego sprintu po ogrodzie... świetny berberys, ma być miniaturowy, wogle nie gubi jeszcze liści.... Dream Orange czy jakoś tak się zwie..

I róże..... jak zawsze szalone do samego końca...

Kwiatki i rabatki u Elizy 19:27, 26 lis 2012

Do góry
Piękne żurawki......
I wierzba... ja kupiłam żarówki ledowe.... i świecę codziennie
Moje roślinki 19:26, 26 lis 2012

Do góry
majkel0326 napisał(a)
Na koniec niedzielne lenistwo

Twoje kury zawsze wprawiają mnie w dobry humor, teraz już wiem gdzie zajrzeć gdy mam zły nastrój
Dzisiaj wyglądam zupełnie jak te kury, nic mi się nie chce, siedzę, klikam, a rodzina podejrzliwie patrzy, gdzie ta kolacja ...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies