Chętnie Cię nimi obdaruję.. Są takie malutkie ok. 2 cm, niczym perełki.
Po raz pierwszy w tym roku pojawiły się na tej choinie szyszki. I to od razu w ilości hurtowej .
Naprawdę obfitością szyszek mnie zaskoczyła.
Czekam do wiosny , by znowu zobaczyć jej maleństwa w karminowym kolorze.
Anitko, dzień dobry - fajne zdjęcie, zwłaszcza tło mi się podoba. I to dalej z ptakami -owocami też fajne.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku (własciwie nie wiem czy to pisac Nowy Rok czy nowy rok).
Pozdrawiam serdecznie i dzieki za Twoje wytrwałe odwiedziny
Dziękuję Ewo , wzajemnie, a co do -jak pisać to myślę że jeśli chodzi o 1 stycznia czyli święto to pisze się z dużej, a rok nowy jako rok to chyba z małej, ale nie jestem pewna,zresztą dla mnie liczy się przesłanie ...
Witajcie i dziękuję za odwiedziny, obiecałem fotki z miasta więc wklejam ale odpowiem wieczorem gdyż teraz chyba nie dam rady. U nas jeszcze całkiem świątecznie
Anitko, dzień dobry - fajne zdjęcie, zwłaszcza tło mi się podoba. I to dalej z ptakami -owocami też fajne.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku (własciwie nie wiem czy to pisac Nowy Rok czy nowy rok).
Pozdrawiam serdecznie i dzieki za Twoje wytrwałe odwiedziny
Na mojej azalii pojawiły się takie zmiany. Co to jest?
a co z tym ???? nie mam zielonego pojęcia niepasuje mi to na żadne objawy chorobowe. jeszcze nie spotkałem takich liści nigdzie a zaram podobają mi się na niej zawiązane pączki kwiatowe na wieszchołku prawdziwy kiść z kilku pączków bajka więc tak sobie myśle głośno tylko że może została rośłinka przekarmiona ?????