Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi po zimie

Ogródek Hanusi po zimie

hanka_andrus 22:53, 22 sty 2013

Marzenko,dziś nawiedziły mnie starsze wnuki...... piwka nie miałam,ale naleweczka.....malinowo-aroniowa w ruch poszła......
A teraz się zastanawiam,specjalnie łobuzy w Dzień Dziadka do mnie......Dziadek by ich na pewno ugościł procentowo!
Więc tradycji stało się zadość!

Kwiatki lata na Dzień Dziadka
Joasia 22:58, 22 sty 2013

Haniu, zdrowiej!!
Cieszę się, że masz tam słoneczko.
Zawsze człowiekowi sie latwiej uśmiechnąć w pogodny dzień.
I wyzdrowieć łatwiej!
Pozdrawiam serdecznie!

PS. Zdjęcie z widokiem z Twojego okna - rozczulające.
Ach, te Koszalińskie blokowiska Założę się Haniu,
że masz piękny balkon!
Jatra 23:07, 22 sty 2013

Witaj Hanuś masz przecudowne kwiaty pełne ,kolorów . Naleweczka słuszna sprawa zwłaszcza ,że mrozik za oknem .
hanka_andrus 23:13, 22 sty 2013

Joasia napisał(a)
Haniu, zdrowiej!!
Cieszę się, że masz tam słoneczko.
Zawsze człowiekowi sie latwiej uśmiechnąć w pogodny dzień.
I wyzdrowieć łatwiej!
Pozdrawiam serdecznie!

PS. Zdjęcie z widokiem z Twojego okna - rozczulające.
Ach, te Koszalińskie blokowiska Założę się Haniu,
że masz piękny balkon!

Za życzenia serdecznie dziękuję,a balkon,lepiej się nie zakładaj.....
Jesienią otynkowany,ale jeszcze nie skończone malowanie, Wiosną kosmetyka....i może zdążę coś posadzić,ale od nawietrznej północno-zachodniej mam ,to niewiele tam mogę szaleć.Taki widok na Jamno mam z mojego balkonu,za ciemnym pasem u góry już morze.

Joasia 23:16, 22 sty 2013

Haneczko, to Ty jesteś blokers wysoko postawiony!
Ja mieszkałam ledwie na 4. piętrze.
Męża mam z wyżyn, z dziesiątego

Twój widok piękny!
Więc działeczka nie na Jamnie?
Bo czytałam, że kawałek dojeżdżasz.
hanka_andrus 23:23, 22 sty 2013

Nie,działeczka po drugiej stronie miasta,na Szczecińskiej.....Wysiadam na końcowym przystanku i jeszcze z 1 km mam do ogrodu.Pracowałam na Szczecińskiej,to miałam z pracy blisko,a teraz ...cała wyprawa na cały dzień.Bo ja koło nowej Politechniki mieszkam.
hanka_andrus 23:26, 22 sty 2013

W tym roku w ogrodzie jeszcze nie byłam, przez chorobę nie udały się mi odwiedziny zimowe,i już chyba nie wyruszę,aż śniegi zejdą.

dajana 23:28, 22 sty 2013

hanka_andrus napisał(a)
Marzenko,dziś nawiedziły mnie starsze wnuki...... piwka nie miałam,ale naleweczka.....malinowo-aroniowa w ruch poszła......
A teraz się zastanawiam,specjalnie łobuzy w Dzień Dziadka do mnie......Dziadek by ich na pewno ugościł procentowo!
Więc tradycji stało się zadość!

Kwiatki lata na Dzień Dziadka

Haniu to ty dorosłe wnuki tez masz? Co to za kwiatki te niebieskie ,to nie ostrózki prawda? ja te niebieskie dzwonki poproszę do siebie ,,jakie one ładne o jej
Joasia 23:30, 22 sty 2013

To faktycznie masz Haniu kawałek na działeczkę.
Tak celowałam po widoku z okien, że to tamte okolice.

A owoce ... mmm, przyśnią mi sie chyba dziś w nocy!!!
Aż mi zapachniało
hanka_andrus 23:35, 22 sty 2013

Te niebieskie,to są wszystko ostróżki.Zbierałam nasiona,ale nie wiem czy do domu przyniosłam,czy w altance zostały.Jutro przegląd zaczarowanej torby....... czego tam nie ma?!Zobaczymy,jak będzie słonecznie,będę dokumentować....