Witajcie Świątecznie i jeszcze raz dziękuję za życzenia i przepraszam jeśli kogoś pominąłem.
Mariusz, dziękuje z życzenia i podpowiedź za Bernikle, czułem że to ona ale nie byłem pewny. Piszę do ciebie post, odkąd napisałeś i nie mam czasu skończyć, ale widzę że będziemy mieli dużo wspólnych tematów, Pozdrawiam Cię i życzę również Wesołych Świąt, obiecuję że jak wrócę to skończę.
Aniu, to u mnie zimniej rano -4 i małe zachmurzenie. Pokazałem widok w przepaść nie jest tak strasznie ale wiadomo że trza uważać. Na zdjęciach tego nie widać ,bo robiłem na zbliżeniu, ale było bardzo wysoko, dziś pokarzę to z dołu może będzie lepszy efekt. Ten co ze mną mieszka to nawet nosa z domu nie wychyli, chyba ze do sklepu przez ulicę. Leniwy i w ogóle z nim nie gadam ,bo i nie ma o czym

Aniu widok w prepaść następnym razem, nie zmniejszyłem
Bogdziu, mam jeszcze coś dla miłośnika ptaków, nie tylko widoki robiłem, trzy razy zakładałem lufę żeby mieć co pokazać. Dziękuję za miłe słowa i pozdrawiam nie rozpisuje się bo czas ucieka a ja chcę jak najwcześniej wyjechać. Dla was do jutra.