Bożenko, zdrowiej szybko, bo smutno bez Ciebie A teraz stosuj sie do zaleceń ,bo to nie przelewki
Przesyłam Ci buziolki i dużo uśmiechów ,zdrowiej
Stosuję się ale jakoś nic z tego nie wychodzi. Muszę dac oczom odpocząc ale czy to wystarczy? Pozdrawiam Anitko.
Musi być dobrze Będzie dobrze
A co do stosowania się - ja pewnie bym się zastosowała ,ale musieli by mi internet odciąć inaczej trudno się powstrzymać....
Ale te choróbska złośliwe są...
[/quote
Jak ból oczu jest podobny do bólu zęba i widzisz tylko mgłę to i internetu odcinac nie trzeba bo po prostu nie da sie patrzec na monitor.Pozdrawiam Anitko.
w imionach jest coś na pewno ... tylko co mają począć z przeznaczeniem takie istoty jak ja ... niby Iza a do 6 roku życia Dorotka (bo babcia Izabel nie zniesła ) ... potem długo reagowałam na oba i to z podziałem na głosy a teraz jeszcze Konstancja ... nie ogarniam ...
No to musisz miec skomplikowany charakter, choc ja tego nie widzę ale widac przyzwyczaiłaś sie do podwójnego imienia bo jak przestano nazywac Cię Dorotką to wymyśliłas Konstancję, co mnie się podoba. Pozdrawiam Izo- Konstancjo-Dorotko-serdecznie.
Bogdziu poczytałam.....zima jest straszna bo mało słońca i krótki dzień i nasze organizmy nie dają rady................ale jak tylko słońce wyjdzie będzie lepiej..........czego i Tobie życzę
Z dzisiejszymi promykami lecę do Ciebie .Czy mnie widzisz? Tak? No to wszystko w porządku!
Buźka!Miłego dzionka!