Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Witajcie w Wyżełkowie

Witajcie w Wyżełkowie

Zeta 22:09, 06 sty 2013

Heh to jednak nie był trafiony prezent
Jabeska 22:11, 06 sty 2013

No nie, ale kurczaczki z obiadu u babci to już tak
Zeta 09:48, 07 sty 2013

Ktoś tu zamawiał kawę ....??
Urszulla 10:04, 07 sty 2013

Fajna kawka
W odpowiedzi u Basi.....planuj u siebie....ja też tak robię.....wątek będzie rósł a z nim Twój ogród....zresztą i tak masz już klimatycznie
Jabeska 19:40, 07 sty 2013

Zeta Bardzo pyszna była, wielka szkoda że to wszystko tylko takie wirtualne. Cudnie by było mieć takie sąsiadki i w ogóle się rozmarzyłam przy tej kawce..... a słonko tym czasem już zaszło

kaisog1 19:41, 07 sty 2013

...i znowu kawa hahahhaha. Kawa prześladowca
Zeta 19:47, 07 sty 2013

Jabeska napisał(a)
Zeta Bardzo pyszna była, wielka szkoda że to wszystko tylko takie wirtualne. Cudnie by było mieć takie sąsiadki i w ogóle się rozmarzyłam przy tej kawce..... a słonko tym czasem już zaszło

Piękny zachód ja mieszkam w dolinie i niestety nie dane mi widzieć ani wschodu ani zachodu słońca..
Hmmm no też bym chciała takie sąsiadki ......
Gosiniak 19:50, 07 sty 2013

Ja też wszystkie najważniejsze informacje notuję sobie w kajecie, ale mam troszkę tam namieszane, jeszcze wiem co i gdzie, ale już niedługo to połapać się będzie ciężko.
A co do psiaków, to też nie zapomnę jak psiaka miałam i kiełbaska z talerza potrafiła zniknąć a winowajcy nie było, tylko to spojrzenie mówiące:"ja nic nie zrobiłem, nie wiem o co chodzi". To jest tym zabawniejsze że psy wyjątkowo domyśle są a tu jakby nie kapował o co pytam?
Jabeska 20:09, 07 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Fajna kawka
W odpowiedzi u Basi.....planuj u siebie....ja też tak robię.....wątek będzie rósł a z nim Twój ogród....zresztą i tak masz już klimatycznie

Ula dzięki za dobre słowo Planowanie się szykuje, ale podobnie jak Ty nie mam cierpliwości do papieru milimetrowego Ja w ogóle nie mam wyobraźni przestrzennej i nie dość, że nie umiem sobie niczego wyobrazić to jeszcze nie potrafię narysować. Wszystko co chcę zrobić opowiadam mężowi a on stara się to narysować i w ten sposób sprawdzam swoje pomysły Wymierzyłam i obfotogafowałam już wszystkie rabaty do zmiany, ale nie umiem tego w żaden sposób narysować, próbowałam, ale nic mi nie wychodzi potem pomyślałam, że przyłożę do zdjęcia przezroczysty papier, odrysuję to co jest i postaram się planować na czymś takim. Inny pomysł to taki, że na mapie googlowej wyszukałam zbliżenie mojego ogrodu i zgrałam sobie zdjęcie, potem obiłam go na podświetlanym blacie i mam taki mini plan na kartce, ale to też nie do końca się sprawdza, bo zdążyłam już poprzerabiać ścieżki ogrodowe i znów nic się nie zgadza. Chciałam w reali planować, tak jak Ty ale to jest dopiero trudne. Załamka całkowita....
Gdyby zaktualizowali mapki w googlach to było by łatwiej, zobacz jak to wygląda

Jabeska 20:10, 07 sty 2013

kaisog1 napisał(a)
...i znowu kawa hahahhaha. Kawa prześladowca

Kubusiowo! Moja Ty inspiracjo kochana