Chryzantemy o tej porze roku muszą być w ogrodzie,jak u Ciebie. Bo czy jest coś piękniejszego niż kwiaty...Z okazji Twojego biegu na "100" zostawiam pozdrowienie.
Gosiu w tym roku kupiłam taką samą i mam nadzieję, że w przyszłym rozrośnie się tak pięknie jak twoja i będę mogła ją podzielić na kolka mniejszych sadzonek zimowe fotki śliczne, a te przedstawiające wczoraj takie radosne i kolorowe
Komplement dla Ani za chryzantemy, no tak, ja uważniej na zdjęcia niż na literki patrzę... No to teraz dla Joli komplement za te delikatne "piórka" zielone w żółtych liściach , pozdrawiam serdecznie i Jolę i Anię : )
Elu przyszłam popatrzeć na twoje zimowe fotki, od samego patrzenia robi się zimno brrr... pozdrawiam cieplutko
Po obejrzeniu twoich dzisiejszych zdjęć, to faktycznie trudno uwierzyć, że u ciebie tak kolorowo, a u mnie tak biało... ale teraz słonko świeci, więc do wieczora powinno być już po bieli, ale ten widoczek tak mi się spodobał, że go uwieczniłam
Beta mam nadzieję, że nic się nie stanie.
A dzisiaj wpadłam jedynie na moment, powiesiłam firankę w domku. To nic , że na kiju od szczotki. Taki kij też ma swój urok