Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Magdalenka

Ogród Magdalenka

Zeta 20:24, 04 sty 2013

O ja też chętnie zobaczę foty
Konstancja30 20:28, 04 sty 2013

buźka koniecznie porób ... ... i nie fochaj bo takiej flicznej lawendy jak u Ciebie nie mają ))
noemi 20:41, 04 sty 2013

Zetka pokaże ,mam nadzieję , że mnie ktoś nie pogoni ...

Izuś oj tak , moja lawenda była śliczna .... a później jej zaszkodziłam ... ale już nie marudzę ... była o taka przed eksplozją koloru .....

i z kolorem dla Ciebie

Zeta 20:46, 04 sty 2013

Hmm lato mi się przypomniało....pachnie
Magda70 20:50, 04 sty 2013

noemi napisał(a)
Madżenko ( uwielbiam Cię ) ... porobię fotki .... zawsze zwalniam jak przejeżdżam obok ... i mam jeszcze jeden przedogródek na oku ....też cyknę fotkę ... oczywiście są tylko bukszpany przycięte nisko w kostki na te ciemnoszarego żwirku

cykaj Magdaleno koniecznie!
Bom ja też ciekawa...
noemi 20:54, 04 sty 2013

Zetko pachni mocno ... też mi się przypomniało

Madziu cyknę .... może jutro , jak nie będzie padało , bo ten deszcz mnie drażni
anna_studio 22:20, 04 sty 2013

noemi napisał(a)
Aniu cieszę się bardzo że Jesteś i odściskuję noworocznie ... ale z tym żwirem to ja tak tylko ... obserwuję jak powstaje u mnie w okolicy taki ogródek , iście z gardenbuildersów ... wysypany prawie na całości żwirem ,trawa w kwadratach , coś ala szachownica , trawa, żwir, trawa , żwir ... a po bokach wymurowane donice bez dna ze ścianą wodną ... tak mega nowocześnie ... a że u mnie trudne warunki i tego nie przeskoczę , to ciągle mam z tyłu głowy , że może będzie tak trzeba zrobić ale na razie to tylko gdybanie ...

buziaki

A....to insza inszość....
Rozumiem....buildersów
Wyobrażam sobie....ale ile trzeba dyscypliny potem w utrzymaniu tego.....

Buziam i ja...
Mala_Mi 23:16, 04 sty 2013

A ja tylko mówię, że żyje i pamiętam I Te twoje zGAPianie.... zazdraszczam.....
Konstancja30 23:19, 04 sty 2013

noemi napisał(a)
Zetka pokaże ,mam nadzieję , że mnie ktoś nie pogoni ...

Izuś oj tak , moja lawenda była śliczna .... a później jej zaszkodziłam ... ale już nie marudzę ... była o taka przed eksplozją koloru .....

i z kolorem dla Ciebie

i zapomniałam, że pada ... a leje mocno ... i znalazła się na pełnym słońca tarasie ... który polewałaś żeby w upalny dzień oddech złapać ...
Wieloszka 00:05, 05 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

Madziu nie stresujemy sie. Mi pod nosem dwa takie ogrody wyrosły... Ukrzyżowane platany, bukszpan w kwadraty sadzony, biale kamienie, rozplenice..... I to w miesiąc..... I chodzę obok i mówię sobie a miejcie taki nie waszymi rencami zrobiony, nasze choć nie idelane jakże cieszą i zobaczymy jak za dwa lata będą wyglądać, czy będą codzinnie pielęgnowane????
Ale porób kochana fotki aby inspiracje były

No Ty to umiesz przemówić do rozsądku A ja i tak mam ochotę zobaczyć te gardenbildersowe na żywo, poślinić się, a może coś zgapić, hihihi Te pod Twoim nosem też kiedyś obejrzę