Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pierniczki świąteczne 19:55, 11 gru 2012

Do góry
moje wczorajsze

do Świąt się nie ostaną , nie ma szans, w weekend piekę kolejną porcję
ogrodoweimpresjejolki 19:50, 11 gru 2012

Do góry
Zwykła ławka obsypana zwykłym śniegiem - a jak romantyczna. Bardzo podoba mi się to zdjęcie.

Mój 4 arowy azyl... 19:33, 11 gru 2012

Do góry
Przy Placu Biegańskiego ratusz

Plac Biegańskioego po przebudowie goły, jak święty turecki))

I widok na II Aleję
Mój 4 arowy azyl... 19:30, 11 gru 2012

Do góry
Wreszcie jakieś zdjęcia mogę wstawić. Zima wokoło a ja na spacerek do centrum się wybrałam
Miasto trochę przystrojone, wg mnie skromniutko bardzo, jednak nastrój świateczny już się udziela

III Aleja NMP z JG w tle

Na skwerku siedzi sobie i marznie Halina Poświatowska

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 19:21, 11 gru 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Witaj Moniko. Skoro się podoba, to pokażę jeszcze co mróz w sobotę rano wydziergał

Ale mi się spodobało. Piekne choinkowe gałazki, a pierwsze skojarzenie miałam ze jajka ozdobione na wielkanoc.
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:18, 11 gru 2012

Do góry
Kasiu zostawiam ślad na śniegu w twoim ogrodzie.Byłam i razem z tobą wspominałam lato.Pięknie zaczęłaś swoją ogrodową twórczość.Życzę weny w komponowaniu zimą i realizacji wiosną.

Ogród dla Agusi 19:08, 11 gru 2012

Do góry

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:46, 11 gru 2012

Do góry
Odpowiem później....... muszę mykać od komputerka.. zostawiam tylko dzisiejszy widoczek
Kwiatki i rabatki u Elizy 18:46, 11 gru 2012

Do góry
asc napisał(a)
Przyleciałam (ale nie jak ptak......) popatrzeć na poidełko I widzę kos.....tak one pilnują swoich rewirów, ale pocieszę Cię grubodziób jak się pojawił to i kolegów i koleżanki ściągnie Też je lubimy
Zanim nie upolujesz swojego zostawiam Ci mojego

Aniu, dziękuję... wypisz, wymaluj mój grubodziób. Już się dowiedziałam, że można używać nazwy "papug", bardzo mi się spodobała ta nazwa to piękny ptaszek i śliczny jak papug
Moje poletko 18:39, 11 gru 2012

Do góry
Witajcie Moje Miłe
Cieszę się bardzo ,że fotka powyżej przypadła do gustu. Ten kolorowy łan to niestety nie mój.
Ponieważ zawsze byłam "pod prąd" to skoro za oknami szaro-buro, to u mnie niech będzie kolorowo

Ta rabatka już moja

Kwiatki i rabatki u Elizy 18:37, 11 gru 2012

Do góry
Przyleciałam (ale nie jak ptak......) popatrzeć na poidełko I widzę kos.....tak one pilnują swoich rewirów, ale pocieszę Cię grubodziób jak się pojawił to i kolegów i koleżanki ściągnie Też je lubimy
Zanim nie upolujesz swojego zostawiam Ci mojego

ogrodoweimpresjejolki 18:31, 11 gru 2012

Do góry
Urszulla napisał(a)
Wspaniały ten Twój balkon......chyba już pisałam........a mnie storczyki przestały kwitnąć i zmienię dekorację na świąteczną. A one na święta pójdą na wygnanie

U nas też tyle śniegu.... a ja dla odmiany w klapkach letnich do sąsiadki biegłam potem tylko skarpetki na suche zmieniłam

Ulu, u mnie dekoracje dopiero się zaczną Na razie obmyślam
A choinki na osiedlu już udekorowane ... przypomniała mi się wata, która kiedyś imitowała snieg na choinkach

ogrodoweimpresjejolki 18:29, 11 gru 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Pięknie jest,trudno kroczyć po świecie,ale co naszym zmysłom się ukazuje to tylko my wiemy
Jak Mira pisze parapet w kwiatach trochę wiosny czy lata i da się żyć
Pozdrawiam Jolu .

Marto pozdrawiam i swoje zdjęcie załączam Sama sobie zrobiłam

ogrodoweimpresjejolki 18:27, 11 gru 2012

Do góry
mira napisał(a)
ale masz śniegu a u nas nico - a szkoda bo lepiej jak ogród by był otulony

za to na parapecie masz kolorowy szał i nie zasypany

pozdrawiam

warstwa śniegu rośnie

Lek na całe zło czyli mój ogród 18:24, 11 gru 2012

Do góry

Nie dziwota ,że go nabyłaś! Jest fantastyczny
Lek na całe zło czyli mój ogród 18:22, 11 gru 2012

Do góry
Kolorowych rabatek Aldonko
Czekoladowe Małe- Co -Nieco ;-) 18:04, 11 gru 2012

Do góry
A propos opcji wersji de lux wymyśliło mi się właśnie, że można to zrobić ciut inaczej jeszcze:
1. włożyć po łyżce ciasta do foremek od muffinek
2. włożyć na środek ciut czekolady
3. przykryć czekoladę kolejną łyżką ciasta

Następnie do mikrofali.

Jeszcze mi się wydaje, że można do tego dodać na wierzch odrobinę startej skórki z pomarańczy. Też powinno być fajne .

Jak tak piszę, to ślinka mi leci i myślę, że niedługo spróbuję to zrobić

No i właśnie - jak wymyśliłam tak zrobiłam. Tutaj drobna wskazówka - ponieważ foremki są jednak znacznie mniejsze, należy do mikrofali włożyć na krótszy czas. Wydaje mi się, że 2 minuty wystarczą.
W każdym bądź razie efekt całkiem fajny wyszedł

Kondziowy Ogród :) 17:58, 11 gru 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
W międzyczasie straciłam wiele bliskich osób, dalszych krewnych i przyjaciół.Trzeba z tym się pogodzić,taka kolej rzeczy.Nieśmiertelnymi nie jesteśmy.A żal za rodzicami zawsze będzie........
TYlko teraz muszę przygotować moich na moje odejście.... tu nie ma co lamentować.....nie ma gwarancji na nic.
Jedni wierzą,tym łatwiej,inni nie,.... to też jest wybór,ale potrzebne większe wsparcie bliskich.
Wybacz Konradzie,odpowiedziałam na Marty zapytanie.

A w czasie świąt przodkowie zostawiali na progu jadło,dla swoich z zaświatów.
U mnie w domu po Wigilii nie sprząta się ze stołu.Zabiera się brudne talerze i stawia się nowe,a cała reszta zostaje....... Kto to może wiedzieć ,kto jeszcze pożywia się w tę noc przy naszym stole?I czym?
Wesołych Świąt!

Nic się nie dzieje sam powiem szczerze sam byłem ciekawy jak to jest po tylu latach Dziekuje za życzenia
Igiełkowy ogródeczek 17:46, 11 gru 2012

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A w 2012 było już tak, nadal jednak nie jestem do końca zadowolona i już planuję małe poprawki, przede wszystkim muszę przenieść modrzew pendula bo już prawie zasłonił ścieżkę i nie byłoby jak przejść.

Witam!
Coraz bardziej zakochuję się w Twoim ogrodzie! Jest ślicznie, piękne berberysy i te małe kulki i te kolumnowe(też mam takiego i tez nie jestem pewna czy to Erecta) Co to za piękny iglak na środku, jakaś wejmutka czy cośinnego?
Pozdrawiam
Grembosiowo 17:43, 11 gru 2012

Do góry
Sypie, sypie...

A tak było rano- wgląd przez okienko do starego ogrodu:

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies