Droga do spełnienia
07:59, 06 paź 2016
Koło huśtawki ? niee chyba nie
mus przemyśleć
ale szybko
Cześć
Jak sytuacja? Nie podtapia Was?
Juzia u mnie rabata- smaragdy, hortensje, kostki buksa ma 180 cm a druga-smaragdy, ML, RB i ID ma 250 cm. Wszystko zależy od tego jak prowadzimy hortensje i smaragdy.
Moim zdaniem na 3 m. spokojnie to się zmieści choć nie wiem jakie rozmiary osiąga krzewuszka![]()
Rewelacyjne przystojniakiUwielbiam graby i szczerze mówiąc bardziej podobają mi się takie niecięte
![]()
Macham Reniu też grzejąc się przy kominku![]()
Tuje to już metr. Miskanty metr. Hortensje 1,5 - 2m.
To już wychodzi 3,5 - 4 m....a jeszcze coś przed hortki pewnie chcesz?![]()
I jak Ty to zmieścisz na 2,7 -3m ????![]()
ja mam, ale dopiero od wiosny
Osoby nie znam ale znalazłam cos takiego)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2651-najlepsza-tuja-thuja-na-zywoplot?page=2
Zaraz napiszę priv
Kochani, mam pytanie! Szukam pilnie osoby, która ma u siebie tuje Kórnik! Ktoś kogoś może kojarzy?
Zamiast cementu i piasku można kupić gotową(suchą) wylewkę betonową i wystarczy tylko dolać wody
kule to możesz i później sobie zrobić, jak masz możliwośćja to bym musiała w kuchni albo łazience robić
Też mam kulka do zalania i nawet wczoraj myślałam, żeby za nie się zabrać
rozrabiasz dość gęsty beton, zalewasz klosz, trochę trzeba wstrząsnąć czy podziobać czymś, żeby powietrza dużo nie było, odstawiasz aż zwiąże i gotowelepiej trochę dłużej z rozbijaniem się wstrzymać, moja niecierpliwość zawsze powodowała, że dłużej jak dwa, trzy dni nie wytrzymywałam i tłukłam
i zawsze coś mi tam odprysło, ostatnie trzymałam chyba z tydzień i wyszły idealnie
![]()
nie wiem czy tak trzeba ale jeszcze jak były w kloszach to polewałam delikatnie wodą. Szklanych kloszy niczym nie smarowałam, plastikowe wiadra przeleciałam olejem, żeby łatwiej było wyjąć
zawsze też mam problem z proporcjami cementu i piasku, na oko robię ale u Ciebie to eM pomożepowodzenia