Marzenko.. to ten przy wejściu.. i i jeszcze jedne kwitnące róże... a i miniaturki o nieminiaturowej wysokości też kwitną... ale do nich z paratem nie doszłam, bo bateryjka zrobiła wyłączenie..
Jeszcze takie zdjątko cytryńca, bo sporo ma korali w tym roku i mi się podoba
Witaj Beato! Cytryniec ma tyle zalet i właściwości leczniczych, i ja go mam, ale jeszcze go nie polubiłam.
Ile czasu trzeba czekać na taki widok? Napisz o nim więcej.
Dziewczyny, takiego udanego wypadu na działkę jak w ten weekend dawno nie miałam. Jednym słowem było pięknie.
A to mój ogród pod koniec października. Mój zielony domek widziany zza ogrodzenia.
Śliczny . I zielony, i z okiennicami.
Na warzywniaku zielono - gorczyca bujnie rośnie.
Też późno siałam. I też jeszcze rośnie na warzywniku.
Piękne jesienne kolory u Ciebie. U nas dopiero się zaczyna. Ciepło jeszcze, ale róże już czują zimę, czerwienieją im pędy.
Ale piękne jeszcze u Ciebie róże... moje też jeszcze korzystają z ostatniego ciepłego słoneczka..
Marzenka zapytała o pogodę a ja zapomniałam , że mam dzisiejsze fotki..wiec znów pokatuję Was..
A wiec ostatnie róże....
Płożące/niskie... ukryte były całe lato za krzaczorami.. wywaliłam krzaczory i niech maja chociaż trochę słoneczka..
Marzenko.. było ładnie Jeszcze...... nawet jakieś fotki z rana wstawiłam.. a teraz snują się mgły... o których całą Polska mówi... przywiało mgłę, przywieje i brrrrrr a ja dokupiłam dziś 150 krokusów ... tyle na przecenie mieli.. a tulipków jak kupowałam już nie było...... wiec innych nie brałam dość pstrokacizny, którą lubię, ale nieogrodowiskowo....
Ale czerwony klonik palmowy.. ma mój ulubiony kolor..
Jesien rzeczywiście jest piękna . Mnie co rok wydaje się że w tym roku wyjatkowa , choc bywają nieliczne kiedy liscie mniej sie wybarwiają szczególnie jak jest bardzo mokra jesień.Bogusiu serdecznie pozdrawiam.
Rajsko, te klonowe liście są bajeczne.
Dawno tu nie byłam, nadrabiam zaległości, a tu takie piękne widoki.
Co to za dzwoneczek, który tak późno kwitnie?
Kupiłam wiosną -jako nn -jest bardzo ładny,duży,ale nic poza tym nie wiem.Czasami zakupione roślinki nas zaskakują..i tak było w tym przypadku.
Rajsko, te klonowe liście są bajeczne.
Dawno tu nie byłam, nadrabiam zaległości, a tu takie piękne widoki.
Co to za dzwoneczek, który tak późno kwitnie?