Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne
22:41, 03 gru 2012
Orzechowo srebrny
Mój wianek w kolorach srebra. Wykorzystałam to co miałam... hortensję z ogrodu, orzechy darowane, i kilka żołędzi co się uchowały z jakiegoś spaceru.
Wianek na szybko, więc może nie jest idealny, ale się rozkręcam
![]()
[
Aniu, pamiętasz, obawiałaś się, że ten czas, który mamy zaplanowany na wspólne wiankowanie, to może być za mało?
Nie jest źle, szanse, że coś z tego ciekawego wyjdzie są spore. Zobacz, co zrobiłam w ciągu godziny ze starego wieńca adwentowego, który prezentowałam na poprzedniej stronieMiałam pewne ułatwienie, bo wykorzystałam większą dekorację, która była już wcześniej sklejona. Ale najpierw musiałam zdemontować wszystkie wcześniejsze dekoracje i opleść wianek igliwiem. Dodałam kilka nowych dekoracji.
Bardzo cieszę się, że stary wianek został odratowany. Będzie służył jako ozdoba na drzwi wejściowe do domu
![]()
I jak może być? Ja jestem zadowolona z nowego wcielenia
Zostaw sobie .... wrzucone na forum jest po pierwsze już i tak publiczne, a po drugie cieszę się, że Ci się podoba..... za bardzo naświetlone, ale w tym tkwi jego urok.. mi też się spodobało.... dlatego go wstawiłam zaraz po takim "normalnym"
To masz inne nierealne..... i te oświetlenie kosztowało na początku, bo żarówki ledowe niewiele biorą prądu i sobie świecimy codziennie....My świecimy ha, ha, ha...zautoamtyzowane..samo zapala i samo gasi..
Mi to się też podoba..... ta brzózka jest taka zwiewna.. jak biała dama..
![]()
Irenko piękne zdjęcia dzisiaj nam pokazałaś, a to jest szczególne
myślałam, ze to jakieś "zamagraniczny" ogród, a to dolnośląski