Moja najstarsza wnusia tez jeżdzi konno ale twoja to juz wyższa szkoła .To piękny sport pełen gracji i elegancji.Osobiście wolna czuje się jedynie na koniu .Nie martw się o wnusie da sobie radę .Ja tak drżałam kiedy mój syn pilotował samolot .Teraz nigdy nie wiem kiedy to robi bo juz mi nie mówi .Oszczędza mnie w ten sposób a latać zawsze będzie bo to kocha po prostu Już wiem ze nie należy martwić się na zapas .Opaskę kup na pewno pomoże Ja tez jestem wrażliwa na stopy zimno bądz mokro zawsze odbija się na moim pęcherzu .Dlatego nie znoszę płytek i nigdy nie nosze kaloszy ,,zakładam stare kozaki ale kaloszy nie mogę.
To jest właśnie moja najstarsza wnusia i jej tato czyli mój syn .Dobranoc Bożenko dbaj o siebie
Oczywista oczywistość, źe ja się w kierunkach Twojego ogrodu połapać nie mogę i nie wiem czy tu słońce jest czy cień????
Pod igalaki albo wrzosowisko albo może rh i azalie? Jeszcze do kwasnolubych - klony japońskie, laurowiśnie, horti (może inne odmiany niż limlajtka) Ale ja bym wrzosowo - azaliową rabatę zrobiła
A co do nasadzeń przy altance to pikaśnie!!! A może zamiast takiego ciemnego koloru na bialo ją pomaluj, albo sosna ( to taka jajecznica jak na mojej elewacji drewnianej...)
z ciekawości przeliczyłam w folderze zamówonych cebul w benexie i jestem w szoku... naliczyłam 1585 sztuk różnych cebul.... a kupowałam jeszcze w ogrodniczym na miejscu... oby zakwitły...
Alina, boskie zdjęcia. Twój ogród jest zachwycający. Jeden z tych co mnie powala na kolana Gratuluję, bo wiem, że to dzieło Twoich rąk No i psina po prostu skradła mi serce
oj wkurzył mnie dzisiaj na maxa . najpierw się łasił zwiesił łeb a potem to w sumie był nawet z siebie dumny że taaaaką dziure wykopał . cała górna nisza została wykopana oczywiście z zasadzonym w lecie cyprysikiem groszkowym