Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

hanka_andrus 20:10, 30 gru 2012

Dajanko! Pięknego Ogrodu w Nowym Roku !I więcej czasu na poleżenie na trawie.
weronika77 23:12, 30 gru 2012

W NOWYM ROKU 2013
RADOŚCI, ZDROWIA, ZROZUMIENIA, ŻYCZLIWOŚCI, CIEPŁA RODZINNEGO
i OGRODÓW WCIĄŻ PIĘKNIEJSZYCH

życzę
monteverde 23:15, 30 gru 2012

Dajanko Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.
kasik778 23:18, 30 gru 2012

Do Siego Roku

Kondzio 11:12, 31 gru 2012

Szczęśliwego Nowego Roku spełniania marzeń w nowym roku
Milka 13:30, 31 gru 2012

Dajano niech ci się wszystko spełnia!!!
dajana 19:04, 31 gru 2012

monteverde napisał(a)
Dajanko Po zaciemnionym niebie biegnie smuga kolorowa, z ogonem rozpryskującym się po królestwie nocy. Po chwili znika w blasku księżyca, tak jak rok miniony. Lecz coś po nim pozostanie- wspomnienia i marzenia. Szczęście i te dni gorsze, słowa raniące i te kojące. Uśmiech igrający ze łzami. A ja życzę Ci, aby te wspomnienia, które pozostaną w pamięci w Nowym Roku były inne. Z marzeniami, masą dobrych dni, słowami płynącymi z serca, które uszczęśliwią, wspomnienia z masą miłości i przyjaźni.

Tyle pięknych życzeń mi przesłaliście aż się wzruszyłam do łez .Bardzo dziękuję za pamięć .Akurat dzisiaj szwankuje mi komputer Przesyłam Wam wszystkim ten link z nadzieją że wszystko co wartościowe i piękne Wam się spełni http://www.youtube.com/watch?v=ZSe5Bcn7-t4
an_tre 19:05, 31 gru 2012

W Nowym Roku życzę Ci Dajano
zdrowia, szczęścia, pomyślności,
potęgi miłości, siły młodości,
samych spokojnych, pogodnych dni
i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil...

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Janina 20:53, 31 gru 2012

dajana 20:56, 31 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
W przedsylwestrowy wieczór szczęścia życzę wiele
Wam ogrodowiskowi moi Przyjaciele.
Niechaj w Nowym Roku sprzyja Wam pogoda
świeci cudne słonko, z nieba spada woda.
Byliny niech kwitną cudnymi kwiatami,
drzewa hojnie obdarzają swymi owocami,
na grządkach warzywnych zbiory będą duże ,
przez rok cały niechaj kwitną storczyki i róże.
Życzę zdrowia i pieniążków na wydatki nowe
oczywiście przede wszystkim na te ogrodowe.
Miłych wielu spotkań, wycieczek bez liku
podziwiajcie też ogrody Holendrów, Anglików,
a gdy wrażeniami ktoś będzie zmęczony
w wolnej chwili niech obejrzy me rododendrony.
I każdemu jeszcze zycze takiej sposobnosci
by był gościem , lub by innych w swym ogrodzie gościł.

Bożenko dopiero dojrzałam Twój wiersz. Uczyniłaś mi wzruszającą niespodziankę za którą z całego serca dziękuję.Od wczoraj szwankuje mi komputer ,czas go zresetować bo pamięci mam już mało ,,miele i miele i nic nie mogę zrobić.kurka wodna

Piękne życzenia mi przesłałaś w najcenniejszej formie ,autentyczne i prawdziwe płynące z serca ,osobiste wraz z załączonym prezentem ,Twoimi przyjaciółmi To znak chyba aby przykucnąć do tej grupy i cieszyć się wraz z nimi Twoim towarzystwem Dla mnie to ogromny zaszczyt Bożenko .Mam nadzieję że w 2013 roku nie będę podziwiała Twoich rododendronów jedynie na zdjęciach .Przyjadę kiedy zakwitną aby na żywo ujrzeć ich piękno .To moje marzenie na Nowy Rok ,mam ich więcej związane z O ale bardzo bym sobie życzyła aby to właśnie się spełniło.Reszta to przyziemne sprawy które i tak będą biegły własnym torem .Niektóre osoby już rozpoznaję ze zdjęcia. Ciebie i Danusię to ja wszędzie rozpoznam ale i Małgosię Anię.i dwie inne jeszcze .Bardzo dziękuję Bożenko ,umiliłaś mi te ostatnie godz starego roku Ściskam mocno i tulę cieplutko Sczęśliwego Nowego Roku