Aniu dzięki za tabletki kolorowe . Prześliczne wszystkie ale najpiękniejsza goryczka. ja miałam jesienną ale mi padła ale była jakas inna , miała wiotkie łodygi a Twoja ma silne zdrowe i jakieś inne niż tamta. Piekna jest. A teraz o rybkach. Czy zauważyłaś ze one sie zaczęły przebarwiac z szarych na czerwone? Ale Ci rybek czerwonych przybędzie. U mnie tylko jedna się zaczęła przebarwiac i ciągle nie wiem czy to te dzikie szare czy czerwone i jeszcze sie wybarwią . U Ciebie już wyraźnie widac że będą czerwone.
Ta jest sztywna..ładnie zimuje.... już 2 zimy przeżyła... ma jedna wadę.... dopiero zaczyna kwitnąć i jak szybko przychodzi zimno... to wszystkie kwiatki idą ....w ..... ch..ę... sama zobacz jak krzak wygląda.... a raczej kilka krzaczków... bo posadziłam kilka...... wielkość kępy jakieś 60x60cm... I rośnie na słoneczku...... a tak się późno zbiera...
Ciekawe czy mini zebrinusek przezimuje ,a baron u ciebie tak pięknie przebarwiony u mnie był za krótko na słońcu .
Inne zebrinuski zimują, to może i mikrus przeżyje... mniejszemu zawsze łatwiej
A tego barona wydarłam przed spotkaniem z krzaków (gdzie rośnie reszta) i na słoneczku ładnie się wybarwił... dużo ładniej niż te w krzaczorach Jak nie przezimuje konwalnik... to w jego miejsce za rok przeniosę barona.. będzie duży łan
To ten w krzakach....
Mnie interesuje w podobnym stylu co pierwsza ilustracja, tylko by musiało być bez tych co pewien odcinek usztywniających poziomych stelaży, druga natomiast ładnie prezentuje się w ogrodach nowoczesnych... ciekawe rozwiązanie Na razie zmykam, będę później
wieczór zakończyliśmy ...ogniskiem
fotki mi nie wyszły, bo nie miałam siły iść po statyw... zrobiłam na automacie, wiem, skandal!
Anula nie wybrzydzaj. Co tym fotkom brakuje????????????Odkąd mi ukradli statyw robię tylko ,,z reki" i musi byc.Nawet ręka Ci nie drgnęła. Super.
Bogdziu kochana, nie wybrzydzam, ale powinnam postarać się o lepsze foty!
nie mam siły i odpuszczam coraz więcej grunt, że ogród ogarnięty cały dzień na dworze, a wieczorem kiełbaska z chłopakami - czego chcieć więcej ?
Masz racje to bardzo szczęśliwe chwile, trzeba to doceniac i cieszyc sie.