Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Lukas 16:38, 30 gru 2012

witam, zakochałem się w twoim ogrodzie. Spędzić w nim wiosne to jak trafić do raju, a jesienią te barwy drzew... cudo gratuluję
hanka_andrus 16:57, 30 gru 2012

Z tego nadrabiania wątkowych zaległości nie wiem czy byłam u Ciebie,czy w Bajkolandii.
Budki nie są wsiowe tylko lęgowe,i gdzie mają wisieć? Na rynku w Krakowie?Są fantastyczne i gratuluję M zdolności!Dobrze jest a mam nadzieję,że przyszły rok będzie superancki,czego Wam obojgu życzę.

Szczęśliwego Nowego Roku!

Zeta 17:24, 30 gru 2012

Bogdzia napisał(a)

Wiem wiem milion pytań do ale......

Pytaj o wszystko co Cie interesuje. Po to tu jesteśmy.

Dziekuję za odpowiedzi na moje pytania Bogdziu Twój ogród to jedna a moich inspiracji na tym forum lubię takie zadrzewione leśne klimaty. a ten żywopłot to strzyżony jest i co to za tuja?? Jakoś nie znalazłam zdjęcia z bliska hmm może przeoczyłam?
agata19762 17:26, 30 gru 2012

witaj Bogdziu po dłuuuuuuuuugiej nieobecności....
Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech Ci przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości. Szczęśliwego Nowego Roku!
Magda70 18:06, 30 gru 2012

Gąsienica..może być ale motylek fajniejszy
Budki dla ptaszków cudaśne a M zdolny
Cieszę się, że wróciłaś, mocno ściskam i pozdrawiam
Celina 18:11, 30 gru 2012

Bożenko na nadchodzacy Nowy Rok przesyłam życzenia .
Wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twoich Bliskich

Bogdzia 18:14, 30 gru 2012

Lukas napisał(a)
witam, zakochałem się w twoim ogrodzie. Spędzić w nim wiosne to jak trafić do raju, a jesienią te barwy drzew... cudo gratuluję

Łukasz miło mi powitac Cię w moim ogrodzie. Dzieki za miłe o nim słowa tym bardziej że Twój ogród jest piękny co już widziałam. (nigdy nie wiem czy coś napisałam- mam nadzieję ze tak)Pozdrawiam serdecznie i zapraszam częściej .
Bogdzia 18:18, 30 gru 2012

Zeta napisał(a)

Wiem wiem milion pytań do ale......

Pytaj o wszystko co Cie interesuje. Po to tu jesteśmy.

Dziekuję za odpowiedzi na moje pytania Bogdziu Twój ogród to jedna a moich inspiracji na tym forum lubię takie zadrzewione leśne klimaty. a ten żywopłot to strzyżony jest i co to za tuja?? Jakoś nie znalazłam zdjęcia z bliska hmm może przeoczyłam?

Żywopłot jest z thui Brabant i jest strzyżony raz w roku, czasem wiosną ,czasem jesienia. Strzyżenie zależy od tego jak wcześnie zaczyna sie wiosna żeby nie przeszkadzac ptakom zakładającym w nim gniazda.Pozdrawiam.
Bogdzia 18:20, 30 gru 2012

Magda70 napisał(a)
Gąsienica..może być ale motylek fajniejszy
Budki dla ptaszków cudaśne a M zdolny
Cieszę się, że wróciłaś, mocno ściskam i pozdrawiam

Dzięki Magdo za miłe słowa dla mnie i M. Szczególnie panom dobrze je mówic bo wtedy z większymi siłami pomagaja w ogrodzie.Przesyłam mnóstwo uscisków.
Bogdzia 18:21, 30 gru 2012

Wiunia , Joasiu, Elizko, Haniu, Agatko i Celinko dziękuję za noworoczne zyczenia . Ja miałam swoje wpisywac jutro ale mnie zdopingowałyscie więc zacznę już dziś.