Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:20, 20 lis 2012

Do góry
Irenko... Same serdeczności dla Ciebie... I roślinka, z okazji kolejnej 200 setki...
A te prace, córci piękne...

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 17:01, 20 lis 2012

Do góry
Dziś u nas było ostatnie koszenie; jutro buszuję w ogrodzie, dawno za dnia go nie widziałam
no i natnę dziewczynom gałązek świerkowych do okrycia roślin..

mam takie dzieła na patio, chciałam usunąć, ale jak córcia zobaczy, to może jej przykro będzie, bo to jej autorstwa, ale z drugiej strony tak wiejsko jest, chociaż tak myślę o swoim domu i otoczeniu, że wiejsko...sama nie wiem..

Rajski ogród Ani 16:56, 20 lis 2012

Do góry
Tess napisał(a)
Aniu, piękne kwiaty pokazujesz.
Przetacznik mnie szczególnie zachwycił, w pięknym intensywnym kolorze.
Kupiłam sobie w tym roku jakiś, ale tak intensywnie niebieski nie jest.

Buziaki

Teresko tejn przetacznik zauroczył mnie, ma taki zwarty kwiatostan...i ten kolorek

O....! 16:37, 20 lis 2012

Do góry
Marzenko, ja juz gratuluję 300-tki, coby nie przegapić: sukcesów ogrodowych życzę

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:27, 20 lis 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
Irenko gratuluję pędzisz jak struś pędziwiatr, kwiatek dla ciebie

Irenko podepnę się pod tego kwiatuszka tylko ja bym proponowała posadzić w przyszłości ciut w prawą stronę
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:59, 20 lis 2012

Do góry
Danusiu jesteś autentyczna,ambitna,pracowita ,szczera i otwarta na ludzi.Dzielisz się z nami swoją pasją i doświadczeniem.Emanujesz ciepłem i wrażliwością.Skupiasz wokół siebie tyle ludzi o podobnych cechach.Ja to cenię ! Równa z Ciebie "babka" ! Pozdrawiam i gratuluję kolejnej setki.

Kwiatki i rabatki u Elizy 15:42, 20 lis 2012

Do góry
Moja wierzba... nie wszyscy ją lubią, ale ja tak... a może dlatego , że sama ją wyhodowałam z gałązki... ??? Tak pięknie wyglądają jej pokręcone gałązki na tle nieba

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 15:23, 20 lis 2012

Do góry
gorąco pozdrawiam
Ogród - Moje spełnione marzenie 15:01, 20 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Ten oszroniony bereberys jest przepiękny

Witaj Irenko... Jak piszesz o tej fotce na końcu, to jest Irga Horizontalis, odm. Variegata... Tylko tak się przebarwiła... Serdeczności...

Ogród - Moje spełnione marzenie 14:52, 20 lis 2012

Do góry
Troszkę jesieni, oszronionej, ale jednak jesieni...
I ciąg dalszy moich zmagań z nowym miejscem na ogród... Troszkę w nim ma być ogrodowiskowo, troszkę po mojemu... Ano, zobaczymy co mi z tego wyjdzie... A, tak po cichutku, troszkę liczę na Was...

Ogród z perspektywą na przyszłość 14:42, 20 lis 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Wianków tworzenie...czas zacząć

Sezon Zimowy rozpoczęty. Obdarowana Aga

Dziś zaczynam robić mojego giganta na drzwi wejściowe. Mam nadzieję, że w środę będzie co pokazywać.

A co to gałązki derenia? I laski cynamonu rozpoznaję. Fajny pomysł
Pogaduchy skowronków 14:36, 20 lis 2012

Do góry
Witajcie, to ja spóżniony skowronek. Coś dzisiaj od rana nie mogę się pozbierać. Dzisiaj zajełam się kwiatami doniczkowymi. Grudniki zaczynają kwitnienie i moje kalanchoe ma już pąki kwiatowe,a cyklamen kwitnie bez przerwy cały rok.. Pozdrawiam Wszystkich Ogrodowiczan.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:15, 20 lis 2012

Do góry
Bogdziu, dubelek przepiękny, dziękuję

Agnieszko/baraga1904....serdeczne podziękowania cieszę się, ze tu jestem z wami wszystkimi

Kasiu/kindziu...dziękuję, cudny szronowy sorbet i absolutnie nie miej wyrzutów

Krzysiu, dziękuję, wiedziałam, że coś na M!!

kasik778, ale fajny kwiat tam wypatrzyłam, co to ?

Marzenko, cieszę się niezmiernie, najważniejsze, ze jesteś

Wieloszko, wspaniale, że cię zachwyciły, specjalnie ten kolor dla ciebie wybrałam, taki energetyczny

Moniko, domek jeszcze nie malowany, zaraz będę u ciebie i odpowiem

Zbysiu, nasz poeto, wielkie dzięki gdybym tu nie trafiła, nie miałabym ani jednego wiersza, a teraz mam ich tyle..ach jak pachnie piwonia

Renatko/rench, dzięki, prześliczne zdjęcie

Aga_pe/Aguś, ale jest wesoło i radośnie, a nie swarliwie i złośliwie, czego nie cierpię! dzięki

Ula, dzięki i ...jesteś niesamowita, mam nadzieję, ze poznam cię osobiście

Beatko, dzięki i tych długich nóg jednak zazdroszczę

Justyna, za chwilę do ciebie pójdę i odpowiem i dzięki za link do przyjaciół, na pewno wiele tam inspiracji

Pszczółko, no może powiedz, ze mnie lubisz? pozdrawiam i jestem niepocieszona, że cię nie było!!!

Wiunia, wielkie.. podwójne dzięki

i kwiat dla was wszystkich

Ogrodnik Mimo Woli cd 13:58, 20 lis 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Ta magnolia jest cudna i dobrze się komponuje. Pasuje do fasady domu.
Dobrze, że drzewa zapuszczają korzenie i z wiekiem trudniej je przenosić, bo strach pomyśleć, co mogłoby się stać z taką magnolią pewnego dnia .......... Takie zmiany, przenosiny i idee.

Generalnie magnolie mają kwiaty jak dobry budyń - właśnie zjadłam z sokiem wiśniowym.

Faktem jest... przekopuję dużo, ale magnolii żadnej nie ruszam, bo wszędzie piszą, że tego nie lubi..... ot i uśwadomienie ogrodowe wzrosło...... Podmieniam foto, lepiej na nowym oko zawiesić....
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:57, 20 lis 2012

Do góry
Zalogowałam się już parę chwil temu, ale byłam zajęta i dopiero teraz przeczytałam wszystko i pooglądałam;
Padło wiele mądrych, ciepłych i życzliwych słów, bo taka tu właśnie na forum jest atmosfera i za to kochamy nasze Ogrodowisko; jednak nie byłoby tego wszystkiego bez Danusi, osoby wrażliwej, dobrej, chętnej do pomocy, zapracowanej, a mimo to znajdzie dla nas chwile i na rady i na żarty, za to ją kochamy!! a jeśli chodzi o ogród Danusi, to jak znalazłam go w internecie...oniemiałam, a potem artykuły o różnych roślinach i różnych ogrodach, po sznurku trafiłam tutaj; niedługo będzie rok jak tu jestem z wami i jest to wspaniały rok! Poznałam Danusię osobiście, jest wspaniałą osobą, tworzy wspaniałe rzeczy, dzięki niej my wszyscy dążymy do jeszcze większego piękna w naszych ogrodach, spotykamy się i lubimy, a o tym świadczą częste spotkania uwiecznione na fotach.
a CI INNI, co myślą inaczej, nie są warci słów, więc ich ignoruję, wolę energię i czas poświęcić wam i waszym pięknym, różnorodnym ogrodom!
i z okazji 900 stronek, tez wkleję zdjęcie, dla mnie bardzo bliskie sercu i pamiątkowe
Danusiu, jakie to szczęście, ze ciebie mamy!!

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:20, 20 lis 2012

Do góry
Ja też przesyłam gratulacje, a przede wszystkim ogromniaste podziękowania za stworzenie tego miejsca w sieci. I biały kwiat dla Ciebie Danusiu

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:16, 20 lis 2012

Do góry
Śliczne koronki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:09, 20 lis 2012

Do góry
Ewcia własnie poza tym to chyba nie ma specjalnych wymagań
dziś przypasowałam kwiat i donicę

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 13:04, 20 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję, że jesteście

To my dziękujemy,
nie byłoby nas bez Ciebie.
Głowa do góry i uśmiech,
same serdeczności.
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 12:58, 20 lis 2012

Do góry
I u mnie świeci! Przesyłam fotkę z porannego spaceru z psem......odpręż się po kurzach,ścierkach,mopach!
Listopad u nas jest jeszcze piękny!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies