Małgosiu, witaj, rozumiem Cię...ja też nie za bardzo mam ochotę umieszczać jesienne fotki...właściwie wciąż to samo i coraz mniej do ogladania - piszę o swoim ogrodzie...
bo u Ciebie widzę, inaczej, wiele roślin, fajne klimaty ...chyba, ze to wczesna jesień...
mam pytanie...napisz co to za ładna trawka z tymi białymi liśćmi z zielonymi paskami ...
pozdrawiam
Danuś.... dla Ciebie i wiesz za co M. dzięki temu łatwiej przekona się do kolejnych zmian.... aczkolwiek od spotkania oporów nie czyni żadnych ... i nawet akację mogę wyciąć i jałowca z frontu....
Witaj.
Często bywam w Twoim pieknym ogrodzie i przyszłam się przywitać.
Podoba mi sie lawenda z różami, chcę tak zrobic u siebie. Jakie to róże te różowe??? I czy dobrze sie sprawują? Nie mam doświadczenia z lawenda, jak gęsto trzeba ja sadzić żeby był taki efekt?
Pzdr
Już dawno się przymieram do zrobienia takiego wejścia na ogród. Wchodziło by się od strony północnej na zachodnią, tylko nie bardzo wiem czym obsadzić taką pergolę, aby dobrze rosła. Najlepiej by miał bluszcz, ale wolałabym coś kwitnącego.
Twój milin jest piękny... cały czas myślę...
Ogród nie jest szaro - bury, nawet sporo w nim kolorów
PIĘKNIE tam i nawet widać jaki ciekawy pokrój ma tulipanowiec
Tulipanowiec dwa razy miał całkowicie wyłamany przewodnik, nieciekawie to wyglądało, teraz ma podcinane gałęzie z boków, żeby szedł do góry, Trochę zaczyna się to udawać.