Mirellko, dzięki wielkie za odwiedziny i to nie tylko na wątku Bardzo się cieszę, że mieszkamy tak blisko. A szałwia, no cóż, też ją uwielbiam, ale sama widziałaś, muszę tę rabatę czymś dopełnić i wtedy będzie jeszcze lepiej.
Hej Martuś - macham zza miedzy
Nareszcie założyłaś swój wątek
Ogród masz bardzo ładny, a to co chcesz zmienić sprawi, że będzie cudny
Ta Twoja szałwia jest the best
Szkoda to by było jakbyś tego nie wiedziała i na wiosnę była zawiedziona. A tak, wiosną możesz sobie posiać i mieć za darmo Tylko chyba wcześnie to trzeba zrobić bo moja siana w kwietniu zakwitnie gdzieś w sierpniu dopiero
W zeszłym roku też kupowałam rozsadę bo to szałwia jedyna w swoim rodzaju. Podobną sympatią darzę tylko jeszcze muszkatołową
Karola, dzięki za wszystko. Pamiętaj wrócić po naczynia, kocimiętkę i... Nie pamiętałaś i ja zapomniałam - szałwia muszkatołowa W weekend sobie zabierzesz
Pół hektara piasku chcesz? Zamienię na 1000 metrów dobrej ziemi
Madżen, machniom
twoja stipa w tym roku mnie zabija...
Dziewczyny, naprawdę nic jej nie robię.
jak ją sadziłam to mieszałam rodzimą ziemie (jak robiłam dołek) ze zwykłą uniwersalną z worka w taczkach - i tyle
fajnie że się wam podoba
Hogata, to sesleria jesienna - szałwia jest za niska do niej ale juz mam zamówioną wyższą
Wspaniale Ci wszystko kwitnie! Z przyjemnością ogląda się zdjęcia z tak dorodnymi roślinami jak u Ciebie
Szałwia i mnie zauroczyła. Może pamiętasz jakie masz odmiany?
Pozdrawiam
Właśnie wróciłam z fantastycznego spotkania u Kapiasów jak zwykle z bananem na ryjoku i naładowanym akumulatorem
Nawet zdjęc nie robiłam , bo wargi non stop otrzaskiwałam z kimś fajnym tak wiec tylko tyle mam...
To zestawienie mi się podobało..hosta wyłażąca z czegośtam drobnego , gęstego..i różowe kffiatuchy
A tu rabata : rozchodnik i trytoma..ładnie te kolory liści sie komponowały, mimo ,że kwiatów jeszcze nie było ..
Tu to samo zestawienie tylko z bliska i nasza faworyta szałwia omączona jednoroczna , ale Wam powiemmmmm , Fantastiko
Mariolu, jak patrzę na te fotki to czuję się jak w raju. Masz tak pięknie skomponowane rabaty!
Mój Leoś jeszcze w pąkach ale myslę że za 2 dni też będę mogła sie nim pochwalić.
Czy ta szałwia na 3 zdjęciu to 'Caradonna'?
pozdrawiam