Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 23:55, 28 cze 2015

Te kije nie najlepiej się wśród róż prezentują ale kratki nie zdadzą u mnie egzaminu zbyt cięzkie gałęzie a niektóre nie sposób nawet podwiązać Nie wiem czy jasmina, czy cindirella to zupełnie ma wiotkie i poplątane gałęzie. Kładzie się i łamie od ciężaru dopiero pąków ,a kiedy rozkwitnie to chyba połozy .Wolę sztywno rosnące róże
dajana 10:32, 29 cze 2015

Właśnie dostałam informację Edenka ,pomponella i szałwia wspaniała Sensation Decp Blue ,do mnie wysłana .I to mi się podoba
AgnieszkaW 16:17, 01 lip 2015

Dajano, piękne róże u Ciebie, same rarytasy wybierasz do swojej kolekcji Czekam na fotki zakupów różanych. Ściskam
dajana 09:14, 02 lip 2015

Fotki Agusiu wczoraj zrobiłam ,ale nie miałam już siły na komputer, troszkę ciężki dzień miałam .Dzisiaj je zamieszczę, wieczorkiem po pracy. Zobaczysz sama jaka jest różnica w zamawianych różach z gołym korzeniem a doniczkach .Nie wiem czy to są same rarytasy Wybieram róże które u mnie najbardziej pasują i takie które nie sprawiają zbyt dużo kłopotu. Walka ze szkodnikami i tak jest bardzo absorbująca .Uwielbiam róże historyczne ,stare babcine odmiany ,pachnące, ale nie wszystkie się sprawdzają .Przetestowałam ich sporo a ich cześc w tym roku pójdzie pod siatkę. Zamieniam je na pewniejsze odmiany .No cóż uczę się i macam ze tak się wyrażę .Szałwia przyszła śliczna chyba jest z tych niższych ,to dobrze bo poprzednia była ładna lecz rozłaziła się okropnie ta jest zwarta i cała obsypana kwieciem Wygląda jak wrzos. I ja cię ściskam serdecznie
akanta 19:29, 03 lip 2015

Dajanko pozdrawiam,ściskam serdecznie !!!!W biegu ale muszę pozachwycać się widokiem pięknie rozkwitających róż.Z tym niezadowoleniem z rabat ...to nie tylko ty tak masz.Dopóki sił starcza to ciągle się coś modyfikuje.Upały uciekam na przyrodę.
dajana 23:28, 03 lip 2015

Proszę jakie ładne róże mi przyszły .Pomponella i Eden Rose ,szałwia też dorodna .Wolę róże w doniczkach niż z gołymi korzeniami,przynajmniej nie ma pomyłek

dajana 23:28, 03 lip 2015

Dubelek
dajana 23:36, 03 lip 2015

Akanto w tak piękną pogodę chyba nikt nie siedzi przed komputerem ,korzystaj więc z Agusią póki aura sprzyja .Miłego obcowania z naturą wam życzę,oby jak najdłużej tak pięknie było.I ja was serdecznie pozdrawiam
GorAna 23:42, 03 lip 2015

dajana napisał(a)
Proszę jakie ładne róże mi przyszły .Pomponella i Eden Rose ,szałwia też dorodna .Wolę róże w doniczkach niż z gołymi korzeniami,przynajmniej nie ma pomyłek

Dajanko, piekne masz róże.....a jeszcze piękniej prezentować się będą na tle Twojego domu
Pozdrawiam
dajana 23:47, 03 lip 2015

Dziękuję Aniubardzo mi miło ze ci się podoba mój dom i różyczki oczywiście. .Zanim będzie naprawdę pięknie jeszcze troszkę potrwa .Mam chwilę wolną więc idę do ciebie w odwiedziny ,bo ja tak rzadko bywam u ciebie aż mi wstyd