Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wszystko o czym ... Marzysz 21:40, 07 paź 2012

Do góry
Jak na prawdziwych ogrodowiczan przystało posadziliśmy też hortensje

Rajski ogród Ani 21:36, 07 paź 2012

Do góry
Każda odsłona ganeczka jest śliczna ...i te dorodne dynie...
W ogródku Ani 21:35, 07 paź 2012

Do góry

Mowę mi odjęło, ale widok
Ogród średniowieczny i nie tylko 21:33, 07 paź 2012

Do góry
Już poprawiona i taką bym chciał kiedyś zbudować

Wszystko o czym ... Marzysz 21:31, 07 paź 2012

Do góry
Widoczki tarasowe

Ogródkowy chaos u monitki 21:30, 07 paź 2012

Do góry
Spóźnione, ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 21:29, 07 paź 2012

Do góry
Czy to nie jest jakaś turzyca? Proszę o podpowiedź, bo bardzo mi się podoba
Mexico City 21:29, 07 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Wow Bogusiu, cudowną podróż wirtualną po Meksyku odbyłam dziś w ten pochmurny, deszczowy dzień.
Dzięki Twojemu wątkowi. Bardzo Ci dziękuję. Ogromne wrażenie wywarła na mnie Twoja relacja.
Już od dawna marzymy o takiej podróży do Meksyku. A jaką porę roku najbardziej polecasz?

Buziaki słoneczne
Dla mnie najznośniejszą porą jest styczeń i czerwiec - nie jest wtedy zbyt upalnie {do zwiedzania}...w Acapulco jest ciągle lato,wiec można szybko się przemieścić.Lipiec to już dla mnie za gorąco.Pozdrawiam.
Kwiatki i rabatki u Elizy 21:28, 07 paź 2012

Do góry
AniaDS napisał(a)

Masz rację, jakby tak popatrzeć z boku to wyglądało to nieco dziwnie, ale sąsiadka już przywykła do tego, że biegam z aparatem, nawet sama się zaraziła, więc jak widać jest to choroba zakaźna, ale cieszę się , że jest nas tak dużo, bo ogród w obiektywie wygląda inaczej... piękniej

Moje znajome też zaczynają swoim kwiatom zdjęcia robic, na pamiatkę .
A ja dzisiaj byłam najlepsza..
Przewieszona przez barierkę balkonową, z parasolem w jednej łapie i z wielkim aparatem w drugiej.. pstrykająca foty z góry ile wlezie..
Mieszkam przy głównej drodze, atrakcja była

To musiał być widok To było duże wyzwanie, ale czego się nie robi, aby ogród był piękniejszy... u Ciebie przecież rewolucja ogrodowa się szykuje, podglądam oczywiście...
Nigdy nie mów nigdy 21:25, 07 paź 2012

Do góry
Kondzio napisał(a)
podobaja mi sie te róże a najbardziej ta ostatnia

Ta dwukolorowa słabo pachnie
Mexico City 21:24, 07 paź 2012

Do góry
malwes napisał(a)
Wow...dopiero dotarłam do tego wątku, ależ to była podroż, dziękuję Bogusiu....wow raz jeszcze
Ogródkowy chaos u monitki 21:22, 07 paź 2012

Do góry
Ewciu bardzo dziękuję za życzenia i zdjęcie - jest prześliczne. Uwielbiam zieleń pecherznicy, bo to chyba ona? a tutaj mieni się wileloma odcieniami.

Na dzisiaj zaplanowaliśmy sobie wypad do lasu. Na szczęscie pogoda pozwoliła Nie mówiliśmy nic młodszej córce bo wiadomo jak to jest nakręci się i nawet jak będzie deszcz to będzie marudziła żeby jechać Powiedzieliśmy jej po przebudzeniu i powiem Wam że jej reakcja była fantastyczna. Od razu zaczeła planować co zabierzemy, oczywiście herbata w termosie i ciastka to podstawa każdego grzybiarza Potem odwieźliśmy starszą na jazdę konną a my udaliśmy się do pobliskiego lasu. Niestety grzybów jak na lekarstwo ale chociaż pospacerowaliśmy trochę w przemiłej scenerii.

Młoda miała niedosyt i juz nam zapowiedziała kolejna wyprawę do lasu mam nadzieję że tym razem grzybów będzie więcej

A tu moje wrzosiki śliczne niestety jeszcze nie posadzone...

Nigdy nie mów nigdy 21:21, 07 paź 2012

Do góry
Powojniki wczesne też jeszcze chcą

Berberysy jeszcze nie przebarwione

ale trzmielinki zaczynają różowieć

Resztę pokazywania zostawię na jutro. Chcę zobaczyć jak u Was.
Wszystko o czym ... Marzysz 21:21, 07 paź 2012

Do góry
i jeszcze takie

Nigdy nie mów nigdy 21:20, 07 paź 2012

Do góry
podobaja mi sie te róże a najbardziej ta ostatnia

Kwiatki i rabatki u Elizy 21:19, 07 paź 2012

Do góry
eliza3 napisał(a)

Masz rację, jakby tak popatrzeć z boku to wyglądało to nieco dziwnie, ale sąsiadka już przywykła do tego, że biegam z aparatem, nawet sama się zaraziła, więc jak widać jest to choroba zakaźna, ale cieszę się , że jest nas tak dużo, bo ogród w obiektywie wygląda inaczej... piękniej

Moje znajome też zaczynają swoim kwiatom zdjęcia robic, na pamiatkę .
A ja dzisiaj byłam najlepsza..
Przewieszona przez barierkę balkonową, z parasolem w jednej łapie i z wielkim aparatem w drugiej.. pstrykająca foty z góry ile wlezie..
Mieszkam przy głównej drodze, atrakcja była
Nigdy nie mów nigdy 21:16, 07 paź 2012

Do góry
I już relacja
W piątek zdążyłam wyplewić wzdłuż siatki za różami. To niezagospodarowana działka i rośnie na niej wszystko czego nie chcę. Czyli osty, pokrzywy i inne chwaściska. Jak osty kwitną, to serce mnie boli, bo wiąże się to z pięknymi okazami na wszystkich rabatkach. Nie lubię ostów...i mleczy. Kto wyrywał to dziadostwo, to wie dlaczego
Sobota była bardzo wietrzna i cieplutka. Róże stoją grzecznie i jak na razie żadne wiatry im nie straszne.
Kwitną jeszcze pięknie

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:16, 07 paź 2012

Do góry
Jaki tu spokój.....nananana.....nic się nie dzieje......nananana......

Heeeeeloooooł - jest tam kto??? Fotki poproszę
Wszystko o czym ... Marzysz 21:15, 07 paź 2012

Do góry
Witam drogich gości, bardzo nam miło.
A dzisiaj jest tak:

Nasz las w jesiennych już barwach

A tutaj efekt naszej pracy, takie różne widoczki:

W cieniu - zacieniona 21:11, 07 paź 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Bogusiu młode purchaweczki są b. smaczne tą michę zabieram do snu coby mnie się przyśniły
a Ty kotlety de volaille robisz z grzybami? ja z masłem , pietruszka i sokiem z cytryny ładna jesień na zacienionej pozdrawiam
Z masełkiem też robię.Smaczne są z leśnymi grzybami,bardziej aromatyczne niż z pieczarkami.Doprawiam mocno pieprzem, solą,dodaję trochę tartej bułki,podsmażoną cebulkę,rozpuszczone masło i żółty ser starty na grubej tarce.Purchawki zbierała u mnie znajoma kilka lat temu,ale mnie nie poczęstowała.Nie mam odwagi żeby coś z nimi zrobić.Nie wyrzucam ich...są takie malownicze.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies