Aniu, bardzo Cię przepraszam za zamieszanie z różami, wczoraj dopadło mnie chyba jakieś poplątanie z pomieszaniem mózgowia i strasznie namieszałam. Róża, którą wysłałam Kondziowi to Larissa, a róża, którą Ania u mnie chwaliła to właśnie Lions-Rose. U siebie też zrobię sprostowanie.
Czy mogę u Ciebie jeszcze wizualnie naprawić błąd?
Larissa
Lions-Rose
to jest ten środek kwiatu, który tak bardzo mi się podoba
Vivo bardzo się cieszę z wizualnej naprawy blędu obie są piękne, będę się na nie patrzyła zanim nie kupię Ten środek jest niesamowity u Lions
Ale jestem gapa .... Przegapiłam a teraz proszę o wybaczenie i przyjęcie skromnego kwiatka .... Ogromnie gratuluję 1000 stronicy wątku jakże radosnego buziaki
Irenko nie było mnie w domu, więc przegapiłam twoją tysięczną stronę. Serdeczne gratulację. Ciekawy, optymistyczny wątek.
Tam są nasionka żółtej i pomarańczowej aksamitki.
Jolu,dużo zdrowia przede wszystkim!
Nie forsuj się tak w ogrodzie,to teraz nie jest w modzie!
Załóż rabatkę mocno bylinową,otocz szpalerem z bukszpanu,
A ziemia niekoniecznie musi być na zimę przekopana!
Zrobisz ile zdołasz,i tyle.Usiądź więc z nami choć na chwilę!
Toast wznoszę za Twoje ,,moce"!
I szampan niech się perli i bulgoce!
Witam i pozdrawiam wszystkich, którzy mnie odwiedzili. U nas pada i to mocno. Niby fajnie, tylko że mamy jechać w sobotę na działkę. Muszę wyrwać w końcu moją włoszczyznę, bo buraczki już przerobione są w słoikach. Najwyżej jak będzie padało, wyrwiemy i pojedziemy do domu. Ale mam nadzieję, że może nie będzie tak źle. Przez te ostatnie dni pogoda była wspaniała, prawdziwa złota polska jesień. Drzewa stają się coraz bardziej kolorowe i trzeba napatrzeć się na te cuda do syta, bo jeszcze trochę i zrobi się smutno i szaro.
A to impresje jesienne.
Trawa nie tylko z ogrodów też jest być malownicza.
Krzewy które mają owoce jesienią warto też mieć w ogrodzie.
Zaschnięte kwiatostany jeżówki.
Łan funki jesienią.
Liście, liście, liście.....
Dzisiaj porobiłam parę fotek pogoda była ładna.
Po sumakach nie ma juz śladu, ziemia nawieziona i nawet coś posadzone. Chciałam miec tutaj zakatek brzozowy cos jak w Ogrodzie z lustrem, ale będzie zakątek klonowy, bo muszę mieć parasol od boćków. Za hostami maja byc posadzone jeszcze dwa kolnu jeden z czerwonymi liśćmi, już go mam tylko muszę przesadzić, a drugi klon drummondii. Jeszcze jakieś trawki.
Widok z góry
Plamy na trawie to po przyczepie ziemi