Super są te żaróweczki
Na tulipanki mogę patrzeć bez końca, mam takie ocynkowane donice, ale dna im się już całkowicie
Wykruszyły, balie są wytrzymalsze, fajniutka kompozycja Ci wyszła
Nowy oczar Jelena puszcza listki, posadzony koło świerka
bliżej domu ale ta sama lewa strona ogrodu- nowy grujecznik puścił śliczne listki
po tej samej stronie bliżej domu i bok domu, to już chodnik i rabata przy nim
Haniu, turbo-wiosna tu już zapanowała, jak bujnie, nawet czosnki kwitną! Kuklikowy pokaz piękny, energetyczny. Niesamowicie spójne są te obrazki, lubię zmienność Twojego ogrodu. Często piszesz, że do lipca potrwa taki maraton nowości i chyba powoli zaczynam rozumieć, o co biega i dlaczego lubisz lipiec Tegorocznej wiosny nie ogarniam, nie nadążam, teraz dzieje się zbyt wiele naraz, zbyt szybko, nawet nie ma czasu na zdjęcia.
Przeciążona głowa to nie jest, jak się okazuje, taki zły stan, skoro prowadzi przez kolejne etapy aż do takiej formy ogrodu, jaką możemy podziwiać u Ciebie
Świerk Acrocona
Pod modrzewiem mam iglaczka jodła Silberlocke
To wszystko na tej rabacie na froncie - lewa strona ogrodu, rabata różowa, generalnie pusto tu było po zimie
Dwie kulki iglakowe też w tym roku tu dosadziłam
Nowy świerk coby zimą nie było łyso
Tu było dosyć łyso,, muszę dopiero posadzić tego niebieskiego świerka na nóżce, z tyłu po prawo posadziłam też świerka Akrocona przesadzonego z innego miejsca on ma czerwone szyszki