Sadzonek będzie z nich dużo - w tym roku wziąłem z nich około 20 i cały czas wyglądają na nietknięte Jednak obiecałem sadzonki rodzinie - więc mam powód do zmian
I chyba najgorsza rzecz po powrocie rabata frontowa zryta przez norniki.....Jutro im wkopię cukierki i niestety nie posadzę nowych żurawek, bo jeszcze je zjedzą....
Tutaj będą zmiany Przybędzie konwalników, a wiosną żurawki pójdą do podziału i zrobię z nich plamę
Z takich wielkich kęp to nie będzie plama tylko całe pole
Z miesiąc temu podzieliłem jedną kąpę Solar eclipse podobnej wielkości jak te Twoje i mam ponad 20 małych solarków
Takiego tygodnia jak miałeś ostatnio tylko pozazdrościć.
Przesadziłam te żurawki. Już dziura nie drażni
Za to drażni pustka, bo roślinki takie tycie, że ich nie widać po dosypaniu kory
Trawy się rozmazały na wietrze
Ziąb dzisiaj u nas...nawet Tośka nie chce biegać...brrr
Bardzo ładnie to wykalkulowałaś sobie naprawdę ma to wszystko urok Justyna
ślicznie Justynko
i bez tej dziury lepiej
wcześniej też nie było najgorzej, ale jak widać zawsze może być lepiej
już oczyma wyobraźni widzę tam busz za rok
tak jak piszą Dziewczyny- nie obejrzysz się a przesadzać będziesz musiała
otóż jak to zwykle bywa człowiek planuje zakup zgodnie z listą ale i tak kupi coś na dokładkę, albo na pocieszenie że pozycji z listy w sklepie nie było, tak i też było ze mną
w związku z tym iż bukszpanów nie było, tzn. były ale byle jakie, kupiłam ....chryzantemę
po drodze patrzę półka z różami więc...oto one (choć planowałam zakup na wiosnę)
długo się zastanawiałam, nie było nazwy tylko taka informacja
oraz okres kwitnięcia i wys., więc gdyby ktoś wiedział co to za cudo to będę wdzięczna
róże solidnie zapakowane
podsumowując: z pustymi rękami nie wróciłam, ale czy to dobry zakup to się okaże
w tygodniu jadę dokupić horti i tuję i to chyba będzie koniec zakupów z akcentem na chyba
buziaki dla wszystkich zaglądających i jeszcze moje doniczusie
Wyrosły mi astry w trzykrotkach i zostawiłem Przyznam, że wiosną chyba je jeszcze tam pomiędzy nie dosadzę, bo mączniaka(zazwyczaj jest) nie widać, a kwiatki tak