postaram się i nawzajem
Dzieffffczyny Jola siem chowa
wołaj cobym wiosną nie zapomniała
Herbatka arbuzowo- mietowa i ogorkowo- mietowa HiCior !!!Pychotka kto nie pił niech mu szkoda )))) /quote] buuuuu, jak cudnei i samkowicie~!!!!!! no cóż, zasiądę teraz i wychłeptam resztki a przpis na te napoje bogów był gdzieś?
Koko - no fajny masz ten ogród, wiesz...? I Gracki jak ładnie się wyrównały - a miałaś obawy wiosną, prawda?
Też będę pryskala zapobiegawczo
Toszka mi poleciła, żebym na Twoim wątku poszukała zdjęć z ogrodu Magnolii. Może jej się coś pomyliło
o jezuniu jak cudnie....trawy przepiękne....łan jeżówek robi wrażenie....jest przepięknie...tak filigranowo ale wyraziście...pozdrawiam Mamę
Super zestawienie traw. Mnie one sie eiecznie mylą . Pozwolisz ze sobie zapiszę?
Klon był na fotkach
Gosiu wlasnie przy kawce podziwiam Twoj piekny ogrod. Zachwycasz trawami i konsekwencja, nie widac nic a nic kokoszenia Jestes moim guru trawkowym.
Gosiu, kiedy zaczęłaś ciąć szmaragdy? znaczy jakie były wysokie? też mam ochotę je ciachnąć ale jak mnie eM widzi z z nożycami przy ogrodzeniu to mu nozdrza drgają więc się jeszcze wstrzymuję
Ech.,..u Ciebie jak zwykle nuda...ładnie, ładnie i ciągle ładnie
Gosia Pokazałabyś tego klona ginnala?
Piękny ten Twój ogród, Kokoszko. Użyteczny, elegancko spokojny i dizajnerski.
taka odpowiedź mi się marzyła ... bo ja ciągle ryję to widłami to łopatą ... generalnie to lubię ale chyba zmęczenie mnie dopada a efekty widać jedynie gdzieniegdzie maluchy też nie oszczędzają i patrzę na Twój ogród i sobie myślę, czy już można odetchnać czy dalej masa pracy pozdrawiam i ręszte cudnych zdjęć inspirującego ogrodu obejrzałam
Szybciej kwitnie molinia czy trzcinnik? Szukam pomocy dla kolezanki aby sie czyms szybko osłonić, w czerwcu musi byc juz wysokie. Czytam, źe molinia wyższa ale trzcinnik szybko kwitnie