Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 08:11, 27 sie 2016

Kasya napisał(a)

zmija jest bardzo niebezpieczna, a kot wcale sobie nie poradzi, jak cos...
niestety jest pod ochroną ale ja bym ubila

To mnie teraz przestraszyłaś kot sobie nawet z małą żmiją nie poradzi ??... Oo.jjjjaaaaa...ładnie czamu ja jej nie zakatrupiłam ???czemu ?? pal sześć tą ochronę...uwaga....obrońcy praw zwierząt nie czytają ...muszę mieć nadzieję ,że sobie gdzieś poszła..
gierczusia 08:14, 27 sie 2016

AsiaK_Z napisał(a)

I Ela śpiewa "w moim magicznym domu"....
Spotkania ogrodowiskowe mają taką magię w sobie....

Jaaaaaa i tańczy balet
Asiu z chóru mnię wyciepali , więc jezdem przekonana ,że raczej nie chciałabyś usłyszeć mojego śpiewu
Ale magia w spotkaniach ogrodowiskowych jest wielka masz rację uwielbiam je i zastanawiam się , kiedy Ty dotrzesz na Śląsk
Ściskam mooocno
gierczusia 08:18, 27 sie 2016

Gardenarium napisał(a)

Tylko musiałam polikwidować zdjęcia nie Twoje bo nie wolno. Ale nic to:0 Tzw kastra budowlana może być, ale musi być czarna, biała odpada.

Ale można jej dno pokryć kamieniami, też czarnymi, nie będzie glonów tak widać i brudu
Swoją drogą meble (Mniam) super donica dobrana

Dziękuję Danusiu badam jeszcze sprawę tych wanien ze stali nierdzewnej , ale cenowo jest wyyyysoooko przepraszam za zdjęcia...myślałam ,że jak będą tylko kawałeczki, to nie ma problemu..a tu figa
Za kastrą budowlaną się jeszcze obejrzę pod kątem wymiarów ,cen i wytrzymałości na mróz....
Usłyszeć komplement od Szefowej to dla mnie powód do dumy dziękuę donicę zrobiłam własnoręcznie
gierczusia 08:20, 27 sie 2016

Bea napisał(a)
Ela w sobotę na giełdzie były po 6 zł i 12 r.b.

Beatko dziękuję może mi się uda tam wybrać choć pstatnie dni bezretminowego spania..hmmm...bezcenne
Ściskam mooocno
gierczusia 08:25, 27 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Eluś, Ty ciągle gościsz u siebie jakąś zwierzynę!
Miałam Ci dopisać, że skoro nie boisz się pająków, to spokojnie możesz wejść do domku "na kurzej stopce"
Na mebelki czekam razem z Tobą
W sprawie ciurkadełka nie podpowiem Ci, bo się na tym zupełnie nie znam

Wiem, że czasami wystarczy dobre słowo, jeden telefon i za to Ci dziękuję Buziaki

Bo ja gości lubiem Ewciu kaaażdych

Po tym jak tu rozkurzyłam gromadė tygrzyków , to już mi żaden pająk nie straszny no chiba ,że taRRRRantuuuullaaa
Ale jej chyba u Ciebie w domku na kurzej stopce nie ma

Ciurkadełko obczajam ,male łatwa sprawa to to nie jest
Buziole gooorące
asiak 08:38, 27 sie 2016

Witam się i zapraszam do siebie
W wolnych chwilach przejrzę chociaż pismo obrazkowe
Pozdrawiam
malkul 08:45, 27 sie 2016

gierczusia napisał(a)

przepiękna kompzycja
malkul 08:47, 27 sie 2016

lojalna_ napisał(a)
Herbatka arbuzowo- mietowa i ogorkowo- mietowa HiCior !!!Pychotka kto nie pił niech mu szkoda ))))

/quote]
buuuuu, jak cudnei i samkowicie~!!!!!!
no cóż, zasiądę teraz i wychłeptam resztki

a przpis na te napoje bogów był gdzieś?
malkul 08:48, 27 sie 2016

Sebek napisał(a)
Dzieffffczyny Jola siem chowa

ale sliczne Panie : słodo do twarzy Wam z rozpelnicą
sylwia_slomc... 10:01, 27 sie 2016

gierczusia napisał(a)
Jeszcze mam tyły sprzed wekendu i dziš Wam poodpisujė słowo harcerza czekam właśnie na meble..po prostu przebieram nóżkami jak mała dziewczynka a one dopiero od 12.... no i wcześniej muszę do roboty polecieć

W łykend było u mnie szpetnie deszczowo i zimno a o wichurze nie wspomnę dobrze ,że akurat obok nas przeszła bokiem bo jak z takich budynków solidnych jak stary szpital w Chorzowie dach potrafiło zerwać to nasz domek chyba by latał calusi
Burza była tak solidna ,że nawet żmija zygzakowata chciała mi wleźč do domu i to niestety moja gościnność wysiadła ... teraz się zastanawiam ,czy nie lepiej było ją zakatrupić ( mała była ) bo polazła na rabatę , na której zawsze drzemie mój kot...jak łooona go pogryzie ??... Emuś mówi ,że kot se poradzi..ale ja ....wiecie..jak zwykle..pełna panika

I jescze mi padła klima w aucie

Bardziej się martwię, żeby Ciebie nie pogryzła jak plewić będziesz, bo ona się przecież będzie przemieszczać

Mebelki pierwsza klasa a i oczko ma być
Z rozmachem działasz jak na skalę mikro