Raczej tak ... chociaż jak już osiągnę to COŚ to jestem spokojna, nie szukam innych rozwiązań tylko ciesze się tym i dbam by cieszyło jak najdłużej Ale chyba jestem baaaaardzo wymagająca i długo szukam tego CZEGOŚ ... myślę jednak, że nastąpi niedługo taki czas, że będę odpoczywać ogrodowo a jak będzie mnie nosić to przerzuce się na podróże ... to jest dopiero adrenalina i pokarm dla duszy)))))
Sebek je ma w donicach, super wyglądają, to dobry pomysł.
No proszę i znowu się szykują konkretne zakupy, jak już skończyłaś w ogrodzie prace, to dla odmiany inne atrakcje szykujesz dla nas
Nie zwariowałaś tylko jesteś perfekcjonistką, fajnie będzie jak coś tam wsadzisz, najpopularniejsze drzewa tu na forum, które spełniają takie kryteria to umbry lub platany Alpens Globe.
Reniu, przed 1 listopada nie dam rady i tak niczego zwojować Muszę narysować caly plan rabaty i dopiero wtedy mrugnę do Ciebie teraz mam za duża spraw i wyjazd w planie na kilka dni więc ogrod czeka
hihi raz w biedrze przed pracą zaopatrywałam się w taką ćwiarteczkę i powiem że trochę mnie krępowało spojrzenie pana, który stał za mną w kolejce pomyślał sobie pewnie, że z rana zaczynam
wczoraj i dzisiaj znośnie nawet było, ale faktycznie zimno
fakt brat bliźniak pewnie
ooo dobry pomysł zbierzemy zamówienie i Ewcia nam tirem podeśle
ja znalazłam tylko zółte
bardzo fajny u Ciebie chyba popularny jest czy się mylę? szefowa też w swoich realizacjach go sadziła
chyba ma sens, ja odkażałam też glebę gdzie bukszpany mi chorowały, Mazan pisał że można pryskać