Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kasya 08:42, 26 paź 2016

iwka napisał(a)
no to jazdę masz dobrą ja nic nie robię, po pierwsze nie mam weny a po drugie nie dam rady. Przyjeżdżam z pracy to kolorowanki malujemy, albo jakieś pierdółki dzisiaj mam wolne to się tak rozpadało, masakra.

ale za to dzisiaj powinno byc ladniej troche i bez deszczu...chociaz zimniej
ren133 10:04, 26 paź 2016

lorka napisał(a)

wygooglałam, wyglada jak bukszpan...

Łudząco podobny do bukszapnu
anna_t 10:13, 26 paź 2016

mus go gdzies zlokalizowac do kupienia to opustoszymy szkółkę od razu
ach ta Anda nasza wynajduje cukiereczki..chyba że jakiś transfer niemiecko-polski hihihiih
amelia_b 12:05, 26 paź 2016

ren133 napisał(a)

własnie i ja googlowałam ale cenowo podobnie jak bukszpan
Anda 14:40, 26 paź 2016

Fajny ten ilex prawda Myślę, że też go posadzę, wiosną, na obwódkę zamiast tymianku, bo ma tam jednak za mokro.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lindsay80 18:30, 26 paź 2016

kilka stron się wróciłam i widzę, że u Ciebie o HT, czy o tej porze roku to jeszcze to pryskanie nią ma sens? Zostało mi trochę z tego co robiłam w sezonie, ale nie sądziłam, że jeszcze jej użyję w tym roku.
Mirka 20:34, 26 paź 2016

Iwonka nasionka doszły dzięki wielkie.☺Część posieję do gruntu reszta wiosną do doniczek☺
iwka 17:21, 27 paź 2016

Makusia napisał(a)
Ćwiartki, połówki...dobrze idzie
"Dzień dobry-dwie bułeczki, 15 dkg szynki i połówkę czystej poproszę....a niech Pani może jeszcze ćwiartkę dorzuci...tych bukszpanów tyle...."
hihi raz w biedrze przed pracą zaopatrywałam się w taką ćwiarteczkę i powiem że trochę mnie krępowało spojrzenie pana, który stał za mną w kolejce pomyślał sobie pewnie, że z rana zaczynam

Kasya napisał(a)
ale za to dzisiaj powinno byc ladniej troche i bez deszczu...chociaz zimniej
wczoraj i dzisiaj znośnie nawet było, ale faktycznie zimno

ren133 napisał(a)
fakt brat bliźniak pewnie

anna_t napisał(a)
mus go gdzies zlokalizowac do kupienia to opustoszymy szkółkę od razu
ach ta Anda nasza wynajduje cukiereczki..chyba że jakiś transfer niemiecko-polski hihihiih
ooo dobry pomysł zbierzemy zamówienie i Ewcia nam tirem podeśle

amelia_b napisał(a)
własnie i ja googlowałam ale cenowo podobnie jak bukszpan
ja znalazłam tylko zółte

Anda napisał(a)
Fajny ten ilex prawda Myślę, że też go posadzę, wiosną, na obwódkę zamiast tymianku, bo ma tam jednak za mokro.
bardzo fajny u Ciebie chyba popularny jest czy się mylę? szefowa też w swoich realizacjach go sadziła

lindsay80 napisał(a)
kilka stron się wróciłam i widzę, że u Ciebie o HT, czy o tej porze roku to jeszcze to pryskanie nią ma sens? Zostało mi trochę z tego co robiłam w sezonie, ale nie sądziłam, że jeszcze jej użyję w tym roku.
chyba ma sens, ja odkażałam też glebę gdzie bukszpany mi chorowały, Mazan pisał że można pryskać

Mirka napisał(a)
Iwonka nasionka doszły dzięki wielkie.☺Część posieję do gruntu reszta wiosną do doniczek☺
bardzo proszę
iwka 17:22, 27 paź 2016

Dzisiaj pogoda znośna, głową mogę trochę kręcić to pstryknęłam kilka zdjęć ku pamięci

iwka 17:22, 27 paź 2016